sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

for hair and face

 photo DSC_0859_zpsa93fe6a1.jpg kahden päivän sisällä tuli ostettua mukavasti uusia hius- ja naamajuttuja. osa on eiliseltä hullujen päivien reissulta ja osa perjantailta, kun poikettiin ideaparkissa. myös tuotteiden alta pilkistävä leikkuulauta lähti mukaan hullareilta. oli muuten mun ensimmäinen kerta hulluilla päivillä ja oli yllättävän miellyttävä kokemus. janna sai mut suostuteltua lähteen, vaikkei suuret ihmismassat, suht surkeet tarjoukset ja ahdistava kuumuus hirveesti houkuttaneetkaan. niin kuin jo sanoin, niin yllättävän kivuttomasti se meni ja tuli jotain ostettuakin. alla ostoksista tarkemmin! 

 photo DSC_0844_zps8a7f2ff7.jpg  photo DSC_0853_zps1945172f.jpg  photo DSC_0845_zps6357bf3c.jpg  photo DSC_0839_zpsd770e4da.jpg 1. neutrogena visibly clear: blackhead eliminating mulla on joskus ennenkin ollut tätä, mut sillon käytin sitä niin laiskasti, ettei tuloksia näkyny. nyt putelin ollessa alessa aattelin ottaa projektiks poistaa noi kammottavat mustapäät nenän vieruksilta ja yrittää uudestaan. tarvii vaan muistaa käyttää joka päivä, että tällä kertaa tehois.

2. klippoteket dry shampoo bonus effect en oo ennen omistanu kuivashampoota, mutta nyt kun tämäkin oli alekorissa, niin päätin koittaa. oon mielestäni joskus jonkun kaverin kuivashampoota testannu ja sillon eron näki selkeesti. jos tää kyseinen tuote toimii kuin luvattu, niin tulee varmasti olemaan yks life saver sellasina aamuina ja hetkinä, kun aikaa ja kiinnostusta hiusten pesulle ei oo. plus toi purkki on aika söpö :> 

3. tresemme heat defence vuosia mä suoristelin hiuksia ilman suojaavia aineita, enkä niin välittäny seurauksista. jokin aika sitten kuitenkin aattelin armahtaa tätä hiuskuontaloparkaani ja ostin lämpösuojan. totesin tän tresemmen ihan toimivaks, joten ostin samanlaisen edeltäjänsä tilalle! 

4. nivea soft tää rasva on myös jo vakio. mulla kasvot kuivuu tosi helposti, joten joka iltanen rasvaaminen on tullut rutiiniksi. varastot rupes näittenkin kohdalla tyhjenemään, joten luotin tuttuun ja turvalliseen niveaan. ennen oon ostellu niitä pieniä puteleita, mut tästä riittääkin sit vähän pitemmäks aikaa! nimensä mukaisesti tuo kyllä ihanan pehmeän ihon.

5. tresemme salon finish hairspray tässä kun tulee seilattua edes takas oman kodin ja viljamin välillä, niin tällanen meikkipussiin sopiva lakka on ollut jo hetken ostoslistalla. nyt kun tuli muutenkin täytettyä varastoja, aattelin sit samalla ostaa tän! 

6. casa -leikkuulauta hullareilta tosiaan lähti mukaan tää kaunis leikkuulauta. en voi vastustaa noita puisia keittiöjuttuja ja sain just ja just pidettyä itteni kasassa ja mukaan lähti vaan tämä yks. leikkuulautoja tarvii aina, eikä siitä oo haittaa et tämä yksilö on vielä niin nättikin. taas yks juttu lisää tulevaa omaa kotia varten.

tuotteista saa kertoa omia kokemuksia! (-: 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3