perjantai 11. huhtikuuta 2014

give me all of you

 photo DSC_0778_2_zpsa15011fa.jpg photo page6_zpsdb35059d.jpg photo DSC_0785_2_zps91c25570.jpg
just palasin salilta ja nyt oottelen, että viljami tulee sählystä, niin päästään saunoon ja sen jälkeen katsomaan tuubia (yllättävän hauska ohjelma by the way!). urheilumotivaatio on kantanut ihan mukavasti ja on syytäkin, sillä kesähäihin ostamani mekko on sen verran tiukka, että paree olla skarpissa kunnossa :-D tänään käytiin hakemassa viljamille mun mekkoon mätsäävä uus kauluspaita sekä kravatti! jesjes.

noin vuosi sitten kirjottelin tänne mun nousseesta urheilumotivaatiosta. motivaatiohan nousee ja laskee koko ajan, mutta tollon se motivaatiopuuska muutti mun koko elämäntyyliä. liikunta on aina ollut inhokkiaine koulussa, eikä se oo ala-asteen jälkeen vapaa-ajallakaan maistunut. mielummin vietin aikani tietokoneella tai tv'n ääressä. viime keväänä halusin kuitenkin muutoksen asiaan ja aloin käydä lenkillä ja satunnaisesti salilla. yllätyksekseni ja ilokseni innostus ei lopahtanutkaan niin nopeasti kuin tapana on käydä. elämänmuutos on kantanut tähänkin päivään asti.

tässä eilen huomasin itsessäni tapahtuneen muutoksen. oon selkeesti paljon pirteempi ja jaksan paremmin. eilinen päivä: puoli kolmeen asti töissä, kotona reilut pari tuntia vakavan lukua, muistiinpanoja ja harjotuskokeita, jonka jälkeen juoksulenkki ja rentoutuminen saunassa. olin pirtee ja hyvällä tuulella koko päivän! huomaa selkeesti kuinka jaksaa paremmin ja ei oo enää semmonen valittaja ja masistelija kuin ennen (-: 

ehkä se liikunnan tuoma hyvä mieli ei ookaan mikään urbaani legenda, vaan pätee jopa muhun, entiseen liikunnanvihaajaan.

ps. entinen leokuosin vihaaja myöntää, et noi pikkusiskon uudet popot on aika makeet. harmi, et meillä on eri kokonen jalka :s

2 kommenttia :

 1. Tosi kivat muokkaukset! :-) ja joo: urheilu todella tuo ihanaa energiaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä (-: ja kiitos paljon! halusin koittaa jotain vähän erilaista välillä (-:

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3