torstai 17. huhtikuuta 2014

ruisrock fiilistelyy

onhan tää mielenpäällä ollut jo siitä asti, kun suurimmat kiinnitykset julkistettiin, mutta nyt se on totta. meitsi lähtee kesällä kolmeks päiväks ruissiin! bastillesta se lähti liikkeelle ja loppujen lopuks koko kolmen päivän setti rupes kuulostaan hyvältä suunnitelmalta. nyt on liput maksettu (jo viime viikonloppuna itseasiassa) ja vielä muutama kuukausi pitäis jaksaa odottaa. onneks fiilistellä voi jo nyt. 

 photo perjantai_zps612303e9.jpg
bastille on tosiaan suurin syy, miks ruissi houkuttaa. muistan kun puhuttiin viljamin kanssa ihan alkuvuodesta, et jos imagine dragons tai bastille tulee suomeen jollekin festareille, niin sit kyl mennään. ja niin mennään! jos on yhtään tarkemmin ja pitempään mun blogia seuraillut, niin saattaa muistaa kuinka pariisin kevät kuuluu mun suosikkiyhtyeisiin. kaikki levyt viimeisintä lukuunottamatta löytyy meitsin autosta ja niitä on tullut luukutettua ihan kiitettävästi. koskaan en livenä oo bändiä nähnyt, mutta tarkotuksena on ollut! toivon vaan, ettei ne hirveesti soittais uuden levyn biisejä, koska oli aikamoinen pettymys mulle... 

offspringillä on muutama pirun tiukka biisi ja voisin kuvitella, et ihan täydellistä festarimusaa, jos noi vanhat jätkät vaan jaksaa viä joraa. suomalaisista myös sanni kiinnostais ja kai cheek on pakko käydä tsiikaa, vaikka sen ylimielinen olemus ärsyttääkin. 

 photo lauantai_zps5995cb87.jpg
lauantaina ei ollu paljon mua kiinnostavia artisteja, paitsi samuli putro, jonka itseasiassa näin jo viime kesänä suomipop-festareilla, ja j. karjalainen, joka ois myös ollu suomipop-festareilla, mut muutamista muuttujista johtuen missattiin koko herran esiintyminen. )-: mut onneks mulla on nyt uus mahdollisuus! sanotaanko et kotimaisen musiikin ykkösmiehiä.

nyt lauantaille oli tullu uus kiinnitys eli JVG. täytyy myöntää et tätä bändiä on suht paljonkin tullut kuunneltua tossa parisen vuotta sitten. se on siis myös pakko käydä tsekkaamassa! 

 photo sunnuntai_zps289d043d.jpg
sunnuntailta ootan ehkä eniten robinia! oon yhtäkkiä ihan hullaantunu siihen :-D se on niin söpö ja viaton. sunnuntailla on monta artistia, joilla on pari-muutama hyvää biisiä. the 1975 ja phoenix on molemmat sellasia bändejä, joilta on vaan muutamia biisejä tullut kuunneltua, mutta nyt mulla on hyvä syy paneutua vielä lisää niitten musiikkiin! 

vain elämään jälkeen oon ruvennu enemmän arvostaan kolmas nainen -bändin musaa ja on aika kiva päästä näkeen millasia ne on livenä. melki kaikissa biiseissä osaa laulaa mukana, mikä on iso plussa! icona popilta löytyy pari ihan hyvää kipaletta ja uskon, et näin nuoret likat saa varmasti hyvän menon aikaan! vesa-matti loiria ootan myös, vaikken usko sen olevan mikään hääppönen live-esiintyjä. tykkään varsinkin sen tekemistä covereista.

KUUNTELE NÄÄ:
perjantai: bastille - laura palmer / bastille - flaws / pariisin kevät - painovoimaa / pariisin kevät - kevät / sanni - sotke mut / the offspring - the kids aren't alright / the offspring - pretty fly (for a white guy) lauantai: j. karjalainen - mennyt mies / j. karjalainen - riisinjyvä / j. karjalainen - kolme cowboyta / samuli putro - nainen ei voi miestä pelastaa / samuli putro - huono sängyssä / samuli putro - älä huuda mulle / jvg - sun stiflat sunnuntai: phoenix - lisztomania / phoenix - if i ever feel better / the 1975 - chocolate / the 1975 - settle down / robin - onnellinen / robin - kävele mun kaa / kolmas nainen - valehtelisin jos väittäisin / vesa-matti loiri - yhtenä iltana / vesa-matti loiri - hyvää puuta / icona pop - i love it

sorkke, en jaksanu laittaa biiseihin linkkejä!
kuvat google

6 kommenttia :

 1. hei popeda on tiukka lauantaina !! kai joku kuuntelee sitä mun kans.... XD
  ja sunnuntaina scandinavian music grouppia ? vai joudunko kuunteleen ihan yksin. :-(

  - larppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeesti popeda oli suomipopeiski yllättävän tiukka, vaikka eka aattelinki et mitä tommone pappabändi on laitettu illan vikaks esiintyjäks XD ja kyl mä kaikkia tuun kuuntelee, mitä muutki haluu !! en jätä sua yksin (--:

   Poista
  2. mut öö kukakoha tulee mun kaa kuuntelee veskua? :-D

   Poista
 2. Tää nyt ei kuulut tähän postaukseen, mutta eihän sulle oo tullu mitään kutsua pääsykokeisiin? Ku mulle ei ainakaa oo tullu nii haluan varmistaa :D miten muuten opetteletko kaikki ihmisten nimet tosta aineistosta? Entäs tutkimukset, miten tarkasti opettelet ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo tullut kutsua, sinne vain menet paikan päälle, mihin paikkakunnalle ootkaan ilmottautunut koetta tekemään (-: kirjallisen kokeen jälkeen tulee kuitenkin paperinen kutsu soveltuvuuskokeeseen, jos pisteet on sinne asti riittäneet.

   viime vuonna kokeen tehneenä voin sanoa, että älä kuluta aikaa nimien opetteluun. voit käydä katsomassa vaikka viime vuoden koetta vakavan sivuilta, niin ei siellä muistaakseni ollut yhtäkään kysymystä tyylillä "kuka tutki" tai "kuka kehitti teorian." henkilöt on melkeinpä aina kerrottu jo kysymyksessä. oo kuitenkin tarkkana sen kanssa, et mitä asioita artikkelin kirjoittaja on tutkinut ja saanut selville ja mitkä asiat on taas muiden ulkopuolisten tutkijoiden tuloksia.

   tutkimukset on tosi tärkeä osa vakavaa. melkeinpä kaikki artikkelit menevät tyylillä "alussa johdanto, joka kertoo aiemmista tutkimuksista ja pohjustaa asiaa. tämän jälkeen kerrotaan mitä ja miten tutkitaan, lopussa kerrotaan tulokset ja pohditaan niitä." ne ei ole tärkeitä, et kuinka monta ihmistä tutkimukseen on osallistunut yms. mutta kyllä on hyvä tietää mitä tutkitaan, miten ja mitä on saatu tulokseksi. ja tosiaan erottaa, mitä on saatu selville ko. tutkimuksesta ja mitkä muista aiemmista tutkimuksista.

   toivottavasti sait jotain selkoa ja toivottavasti oli jotain apua (-: kysy lisää, jos jäi jokin epäselväksi! tsemppiä lukemiseen!

   Poista
 3. Kiitos paljon! Apua oli! En olisi tajunnuy erotella :D tsemppiä sinnekki!!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3