sunnuntai 11. toukokuuta 2014

eurovision 2014

meillä on muodostunut jo perinteeksi koota kaveripoppoo koolle viettämään viisuiltamia. tää tais olla jo neljäs vuosi tätä antoisaa traditiota! lattia vuorattuna patjoilla, namut hollille, kaikille kynät, alustat ja paperit ja ei muuta kun arvostelemaan ja pisteyttämään!

tänä vuonna meidän muodostama raati ei ollut todellakaan tyytyväinen voittajaan. mun puolesta kaikki saavat näyttää siltä, miltä haluavat, mutta oon sitä mieltä et tällä kertaa ei voittanut biisi, vaan se parta. en väitä, että tämä nainen/mies ? olisi ollut huono laulamaan, mutta kyllä sieltä parempiakin esityksiä löytyi. ite en henkilökohtasesti välitä hirveesti noista balladeista muutenkaan ja harvoin sellaset iskee muhun. enemmän haen hassuja asuja, menevää musaa ja hauskoja esityksiä. tänä vuonna mun lemppareista löytyy aika erilaisia biisejä, myös niitä herkempiäkin tällä kertaa.

suomea täytyy tietty ylistää. kerrankin meillä oli hyvä edustaja ja ihan ok sijallekin päästiin - kerrankin! hyvä pojat, ihan mahtava show! vielä täytyy mainita biisien esittelyvideot, joissa oli kiva valokuvaus-teema! musta se oli tosi hauska idea ja kivasti toteutettu (-:

mutta nyt vihdoin niihin mun omiin lemppareihin! mulla ei ollut mitään selkeetä voittajatoivetta, mut kyllä islanti oli suomen kanssa ehkä parhaimpia esityksiä!


iceland
pollapönk - no prejudice


denmark
basim - cliche love song


hungary
andrás kállay-saunders - running


norway
carl espen - silent storm


sweden
sanna nielsen - undo


france
twin twin - moustache


malta
firelight - coming home


united kingdom
molly - children of the universe

ohops, tulipas näitä paljon... löytyykö samoja lemppareita? mitä mieltä uudesta viisuvoittajasta?
kuva google.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3