tiistai 30. syyskuuta 2014

instagram (september 2014)

 photo ig1_zpsd6fa7221.png
syyskuussa on tapahtunut vaikka mitä! koko ajan ollaan paremmin kotiuduttu raumalle ja kaikennäköstä hankintaa uuteen kotiin on vielä tehty pitkin mennyttä kuuta. kukkasia oon innostunut ostelemaan, harmi vaan et tuossa syklaamissakaan ei oo enää yhtäkään kukkivaa kukkaa jäljellä, lehdet vaan.... 

 photo ig3_zps2b673141.png
käytiin viljamin kanssa lenkki ympäri äyhönjärven ja illan hämärtyessä siellä oli aika hienot maisemat!

 photo ig2_zps08dfaec0.png 
syyskuussa kertoilin myös instan puolella ittestäni 15 faktaa! jotakin sen tyylistä postausta vois jossakin vaiheessa taas kyhäillä tännekin puolelle. oltiin myös katsomassa venetsialaisten ilotulitusta rauman poroholmassa ja hienon näköistä oli!
 photo ig4_zpsfe6527b4.png 
meillä oli täällä yks viikonloppu semmosta hyvinvointi -teematekemistä ja otettiin tähän osaa käymällä brunssilla ja osallistumalla kalakisoihin. yhen yhtä sinttiä ei meidän joukkueeseen tullut, mutta ihan mukavaa oli silti!
 photo ig5_zps6e2bc23d.png 
tehtiin muutaman koulukaverin kanssa nuotioretki, missä kärvisteltiin makkaraa, vaahtokarkkeja ja tikkupullaa ilta-auringossa. täytyy sanoo, et tällaset illanvietot on enemmän mun mieleen baari-iltoihin verraten. 
 photo ig6_zpsa910c557.png 
yks kaunis päivä, kun tulin koulusta kotiin, odotti mua tällanen yllätys! tonnikala-kinkku-pepperoni pizza <3 viljami oli sen ylläriks mulle tehny ja ai, että kun oli hyvää! viljami ite vihaa yllätyksiä, eikä siks tee niitä kovin usein kellekään, joten olin todellakin yllättynyt. yllätykset on parhaita!!
 photo ig7_zps549fd9af.png 
erittäin sumuinen kuva meidän "varjosikapeijaisista." koululla järjestettiin sikapeijaiset (eli ryyppäjäiset, jossa tarjolla kokonainen sika syötäväksi) ja me päätettiin pitää omat peijaiset ihan tyttöjen kesken. lautapelejä, nachoja, hieman juomaa ja iloista meininkiä! 
  photo ig8_zps1b0f38ba.png  photo ig9_zpsbfde7f6e.png
viime viikolla meillä oli fuksiaiset, jossa meillä oli sporttiteema. illan kohokohta oli ehdottomasti se, kun päästiin kuljettamaan raakaa kananmunaa suusta suuhun koko joukkueen läpi ja sit tsekattiin paljonko munasta on jäänyt jäljelle. öö, not :-D koko vaatekerrasto pesuun, kun kaikki ihan kananmunassa. näissä fuksiaisissa pääsi myös nakuilemaan koko sielunsa kyllyydestä, mun kylläisyyteen tosin riitti ihan vaan päällimmäisten vaatekerrosten menetys :-D nyt sit ollaan virallisesti fukseja!
tältä on näyttänyt mun syyskuu. nyt ei muuta, kun mielenkiinnolla alkavaan lokakuuhun!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3