torstai 11. syyskuuta 2014

syksyn tv-tärpit

oon teeveen suurkuluttaja ja varsinkin näin syksyn pimetessä on kiva, että iltaisin on jotain mitä töllöttää telkusta. on monia hyviä fiktiivisiä sarjoja, mut nyt keskitytään tosi-teeveeseen ja kotimaiseen sellaseen! tässä tulee siis sarjoja, jotka on jo alkanut tai alkaa tulemaan telkkarista ihan normikanavilta tässä syksyn aikana. tässä on parit vanhat tutut lempparit ja sen lisäks ihan uusia sarjoja, jotka kuvauksensa puolesta kuulostaa kiinnostavalta!

 photo tv1_zps5ca72db2.jpg iholla alkoi jo tossa ensimmäinen päivä syyskuuta ja tällä kertaahan kyseessä on miesten iholla. kaksi edellistä kautta oli ihan törkeen hyviä, joten oon oottanut tätä uusinta kuin kuuta nousevaa. oon vasta ekan viikon jaksot kattonu ja loput tuolla oottelee mua tallennuksissa! vaikuttaa ihan hyvältä ja mielenkiintoselta, näin alkuun eniten oon tykästynyt patrickiin, eskoon ja yrjänään. tämähän tulee siis avalta aina maanantaista torstaihin, kannattaa kattoo!

 photo tv3_zpsd34eda47.jpg vain elämää kuuluu kans lemppareihin ja oon kyllä innoissani näistä osaaottavista artisteista! varmasti tulee huikeita biisejä. vielä viikko täytyy malttaa !!

 photo tv4_zpsc7f03689.jpg
ensimmäistä kertaa ttk'ssa julkimot on kaikki mulle tuttuja! tosi kova jengi on saatu kasaan ja nuoren sukupolven edustajana kiinnostaa tietenkin miten vloggaaja-sensaatio soikku pärjää tuolla. en oo tästä ihan jokaista kautta katsonut, mutta tykkään kyllä kovasti ja tänä vuonna en meinaa jättää väliin! ttk'sta saamme nauttia jo tämän viikon sunnuntaina!

 photo tv5_zpsade475cc.jpgtavallista elämää ei oo tullut kuin yksi kausi aiemmin ja ite kyllä tykkäsin siitä. vähän kuin julkkisten iholla, jos jollekin ei oo tuttu. tämän kauden henkilöistä kiinnostaa lähinnä sara sieppi, jonka ansiosta itseasiassa poikaystäväkin lupautui tätä mun kanssa joskus katsomaan... :-D tavallista elämää sitten vasta lokakuussa!


 photo tv2_zps81d5084d.jpg
nämä sarjat on ihan uusia ja kopsasin niiden kuvaukset suoraan is'n sivuilta!
vino show: Fyysinen viihdeshow, jossa yhdistyvät improvisointi ja käsikirjoitus.
Niina LahtinenMinttu MustakallioVille Virtanen ja Eero Ritala laittavat itsensä likoon niin improvisoinnissa, nokkeluudessa kuin erilaisissa tehtävissäkin.
jukebox: Vauhdikkaassa musiikkiohjelmassa Suomen suosituimmat artistit esittävät upouusia versioita kaikkien aikojen hittibiiseistä

Jarno Laasalan ja H. P. Parviaisen muodostama kuusikko valtaa ruudut suorassa lähetyksessä, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi.

we want more: Viihdeohjelma tuo yleisön eteen kauan kaivattuja, aikanaan lopettaneita bändejä. Toisten bändien matka kesti yli vuosikymmenen, toisten tähti paloi kirkkaasti ja nopeasti loppuun. Ohjelmssa ovat mukana Neon 2, Don Huonot, Mascara, Miljoonasade ja Kwan.

näitten parissa mä siis aattelin syksyni viettää! onko muita telkun töllöttäjiä ja sohvalla möllöttäjiä? iskeekö teihin tämmöset kotimaiset viihdesarjat? ja mitä mieltä ootte uudesta ihollasta?!

2 kommenttia :

  1. yks telkun töllöttäjä ilmottautuu! tuliko yllätyksenä? tyksin ihollasta sikana!! mut jukka ja tero ei kans muhun iske ihan niin paljon kun muut, mun lempparit on ehk yrjänän koirat! :-) ja jee vain elämää ootellessa! kattelin tänään myös ekan jakson tosta we want more, mutta en kattonu sitä ihan täysillä ni puolet meni ohi, joten pitää varmaan kattoo se uusiks... XD mut vaikutti hyvältä! en oo ees kuullu tommosist vino showsta ja jukeboxista mut toi jukebox kuulostaa hiton hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vähän yllätyksenä tuli :O ei vais, mut joo iholla on hyvä !! ja toi we want more oli kans ihan kiva, vaikken eka kässänny et ne ekat jaksot tosiaan vaan kertoo niistä bändeistä ja sit vasta lopussa tulee niitä esityksiä! mut oli ihan mielenkiintone (-: tullaan perjantaina sinne, ni voidaa kattoo yhessä vain elämää (-;

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3