keskiviikko 17. syyskuuta 2014

viime aikoina

 photo DSC_0020_zps7fa075de.jpg
en voinut vastustaa kun cittarissa oli ruusukimppuja kolmella eurolla. meidän ruokailupöytä on niin orvon näkönen ilman kukkasia, että mielelläni pitäisin maljakossa koko ajan jotakin rehua. viljami ei ihan tunnu ymmärtävän näiden mulle tuomaa iloa...

 photo DSC_0001_zps404204b9.jpg
oon innostunut leipomaan ja väkästämään kaikennäköstä herkkua. ensimmäisille tuparivieraille loihdittiin appelsiinilottaa (joka ei keikauttunu ihan oikean näköiseksi, mutta hyvää oli!) ja suklaahippukeksejä. sen jälkeen oon tehnyt omenakaurapaistosta ja maanantaina tein meille aamupalaksi protskupannareita, joista aattelin pistää reseptiäkin teille myöhemmin!

 photo DSC_0474_zps83f25d64.jpg
oon myös uhmannut huonoja kokin taitojani ja halusin vääntää yhden lemppariruuistani: makaronilaatikon. oli muuten hyvää!! tää onkin ollut ainoo kokonaan mun tekemä ruoka täällä, muuten oonkin ollut lähinnä auttavana kätenä...

 photo DSC_0023_zpsd885d9f2.jpg
kierrettiin koulukaverin kanssa kirppareita ja nappasin sieltä mukaani eurolla rahapuun. se on jo toinen rahapuu tässä taloudessa, mutta kun se oli niin söpö! ei sille ole paikkaa eikä ruukkua, joten toistaiseksi se hengailee tiskipöydällä fairyn seurana. mutta söpö on!

 photo DSC_0009_zps0cecfcea.jpg
cittarin mammuttimarkkinoilta tarttu mukaan pari kynsilakkaa. en voinut vastustaa noita söpöjä sävyjä, joten noin kolmen euron kappalehintaan kotiutin ne :-)

 photo DSC_0015_zpsf1dff02b.jpg
mammuttimarkkinoilta lähti mukaan myös tämä kello. meidän olkkari on ollut tähän asti kelloton, koska sopivaa ei ole löytynyt, mutta tämä nätin ulkomuotonsa ja vaivaisen seitsemän euron hintansa vuoksi sopi passelisti.

 photo DSC_0040_zps0313c69b.jpg
shoppaillut olen myös uuden kalenterin ja kouluvihkoja. vihkot oli näteimmät mitä prismasta löytyi ja kalenteri on clas ohlsonilta.

 photo DSC_0041_zps14acae5d.jpg
oon vähän kauhuissani tästä kirjamäärästä mitä pitäis tässä syksyn aikana lukea... onneks on olemassa tiivistelmiä, joihin mitä luultavimmin turvaudun. ei oikein hoksottais lukea monta monen sadan sivun pituista kirjaa, josta et ymmärrä edes otsikoita. aaaapua.

 photo DSC_0048_zpsfb485a37.jpg
kävin maanantaina hakemassa salikortin. se oli pelottavaa. tässä muutossa on ollut ehkä ikävintä se, etten enää pääse samalle salille ja samoihin jumppiin kuin ennen. kaupungissa kun toi urheileminen on vielä niin kallista! tuonne lumoon sain jonkun starttialennuksen, mutta normaalisti kuukauden kortti on siinä satasen pintaan... taitaa jäsenyys aika pian jäädä tän ekan kuukauden jälkeen. kävin yhdellä sh'bam -tunnilla ja se oli ihan hauskaa, vaikka näytinkin ihan idiootilta pökkelöltä. tänään aattelin testata cxworx -tunnin!

 photo DSC_0028_zpse8cf18f6.jpg
kaikinpuolin mun naama on näyttänyt aikalailla tältä viime aikoina. kivaa on ollut. on ollut kivaa tutustua uusiin ihmisiin, tutustua itsenäiseen elämiseen, enkä kadu muuttoani tänne sitten tippaakaan. 

rauma on hyvä.

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. oi rauma on niin ihanaaa ! on meillä seeemppu, narri ja irma! oi rauma on niin ihanaaaaaaa !

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3