tiistai 25. marraskuuta 2014

alle kuukausi jouluun

 photo DSC_0042_zpsbf09f2be.jpg  photo DSC_0014_zpsf60f660c.jpg  photo DSC_0048_zps1b3ece0f.jpg
tänään tein elämäni ensimmäisen kerran omin avuin pipareita! tai no eilen tein jo taikinan valmiiksi jääkaappiin. no eipä tämäkää prosessi mennyt ihan niin kuin strömsössä. eilen oli vähän ongelmia, kun epähuomiossa olin laittanut milloin sokerit ja milloin siirapit väärään paikkaan ja väärien aineiden sekaan, mutta kyllä siitä sit suht oikeen näkönen taikina saatiin aikaseks. no tänään olikin sit paiston ja koristelun vuoro. näistä kuitenkaan ei toteutunut kuin ensimmäinen, sillä muutaman ensimmäisen piparin kohdalla jo menetin hermoni niin, että kuorrute löysi aika nopeasti tiensä takaisin kaapin nurkkaan. kai se on taas vaan hyväksyttävä, ettei musta oo näihin(kään) hommiin. 

no voin sentään olla ylpeä, että piparit maistui ihan ookoolle, enkä polttanut niitä uunissa- jossei oteta huomioon viimeistä pellillistä..... jotakin ollaan siis saavutettu. 

nyt taidan jatkaa joulufiilistelyä joko joulukortteja väsäämällä (ellen menetä siinäkin heti hermojani, jossei tuu odotetun näköisiä...) tai miettimällä joululahjoja itselleni ja lähimmäisille. myös jotakin omatekemää ois tarkotus antaa lahjaksi jouluna, joten semmoistenkin tekemisen voisi aloittaa. kyllä puuhaa riittää!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3