sunnuntai 2. marraskuuta 2014

sunnuntai-illan tuntemuksia

 photo DSC_0038ndashkopio_zps9d53eebe.jpg photo DSC_0042_zpsdb412443.jpg photo DSC_0046_zpsb59fa01a.jpg
kuka sano, et yliopisto on elämän parasta aikaa? huhhuh, ei kyllä siltä ainakaan tässä vaiheessa tunnu. oon jo parin kuukauden opiskelun jälkeen ihan kypsä, eihän siihen valmistumiseen ookaan ku vähintään neljä ja puoli vuotta aikaa.... tää on vaan yhtä stressin kierrettä; kun edellisestä hommasta pääsee eroon, ottaa toinen jo nurkan takana. 

meillä alkaa huomenna ensimmäinen harjoittelu. se tarkottaa siis lukuisia kahdeksan aamuja. työjärjestys kiristyy ja ei siinä, luulis sen harjottelun olevan ihan jees, jos olis vaan sitä. mut ei kun samalla on miljoona siihen liittyvää ja liittymätöntä työtä. ja eikä viä siinäkään mitään, kyllä mä aina ajan löydän jonkun esseen tai portfolion väsäämiselle, mut tentteihin lukeminen on se pahin. keskiviikkona meillä oli toinen tentti, joka tulee varmasti bumerangina takasin. se pitää uusia ennen joulua tai muuten pitää käydä kurssi uudestaan. ennen joulua on myös kaks muuta tenttiä. argh!! musta ei oo tähän... 

 photo DSC_0059ndashkopio_zpsec0608b6.jpg photo page6_zpsa269b70d.jpg
ootan jo niiiin paljon joulua! ihan vaan senkin takia, et pääsis hetkeks koulusta eroon, mutta muutenkin. toiseks viimesen iholla -jakson myötä mun joulukaipuu vaan nousi ja päätin et mun pakko päästä johonkin joulukonserttiin. kai sitä voi jo alkaa kuunnella joululauluja? ja laittaa joulukoristeita? ainakin lahjoja alan miettiä ja hankkia, joulukortteihinkin on jo idis valmiina, joten ei muuta kun työstämään!

 photo DSC_0057_zpsa16ce7d2.jpg photo DSC_0044_zpsdd34c786.jpg
ollaan nyt asuttu tässä kämpässä reilut pari kuukautta ja kaikki on jo jonkin näkösessä järjestyksessä. asuntopostauksetkin on tehty ja oon ollut tähän ihan tyytyväinen. no, en mä nyt tietty enää ole. kun on kaikki perussetti paikoillaan, niin täytyy päästä jo vähän keksimään lisämaustetta sisustukseen. monia ideoita on pää täynnä, kunhan vaan löytyis aika ja raha niiden toteuttamiseen. 

nyt koitan välttää perinteisen sunnuntaimasennuksen ja tyhjentää pään kokonaan huomenna alkavasta uudesta viikosta ja kaikesta epämukavasta. ajattelin aloittaa tässä tekemään ehkäpä jotakin käsitöitä, kun ei tuo shoppailukaan ole tällä hetkellä se sopiva terapiamuoto. katsotaan kuinka pitkälle pääsen, ennen ku vajoon lopulliseen masennukseen. ehkä se joululoma tuliskin nopeasti ja pelastais mut. 

4 kommenttia :

 1. fiilaan sua stressin kanssa! joulua odotetaan mm. just sen takia et pääsis vaan lomalle ja nukkumaan kaikessa rauhassa ilman stressiä! tsemppiä opiskeluun :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sanoppa muuta! "kiva" kuulla, etten oo ainoo koulun kanssa painiskeleva :-D tsemppiä myös sinne!

   Poista
 2. voi, kuulostaa ihan liian tutulta! alotin ite syksyllä luokanopettajaopiskelut tampereella, meillä on ihan huippu porukka ja monialaset on ihan mielettömän hauskoja, mutta voi tätä stressin määrää! etenkin perusopinnot tuottaa päänvaivaa- missä välissä noi kirjat pitäis ehtiä lukea?!

  pitäis vaan keskittyä hyviin puoliin, en ois ikinä kuvitellukaan pääseväni kouluun jossa on näin hyviä tyyppejä ja näin hyvä yhteishenki. uskaltaisin veikata että teillä raumallakin on sama tilanne, onhan kyse kuitenkin luokanopeopiskelijoista! me valmistutaan maailman parhaaseen ammattiin :)

  tsemppiä, kyllä kaikki aina jotenkin hoituu. pian on eessä joululoma ja talvipäivät, eiköhän viimestään ne taas nollaa pään ja muistuta kuinka kivaa tää opiskelu on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, täysin samat fiilikset ! eiköhän tää opiskelu sitten viimestään jälkikäteen palkitse :-) kiva, kun tulit kommentoimaan ja paljon tsemppiä sullekin uurastukseen! kohtahan se loma jo onneksi onkin :-)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3