tiistai 30. joulukuuta 2014

2014 in a nutshell

 photo tammikuu_zps1538af1d.jpg tammikuussa... 
kattelin netflixistä planeettamme maata, aloitin vajaan puolen vuoden työrupeaman koulunkäyntiavustajana, terveysintoilin, tuskailin kahenkympin kriisiä kaverin kanssa, olin rakastunut heath ledgeriin ja uskoin, että tästä vuodesta tulee hyvä.

 photo helmikuu_zps1821d4c7.jpg helmikuussa... 
muistelin haikeana wanhoja sekä penkkareita, odotin kärsimättömänä häämöttävää hiihtolomaa, podin kovaa matkakuumetta, söin aamupalan sängyssä aina kun mahdollista, helpin jalkansa loukannutta iskää ja elättelin toiveita jo orastavasta keväästä.

 photo maaliskuu_zpsa9008413.jpg maaliskuussa... 
katselin ekaa kertaa oscarit ja tykkäsin (otin myös haasteeks seuraavalle vuodelle katsoo edes yhden ehdolla olevan leffan ennen oscareita, täytyypä muistaa), innostuin virkkaamisesta, kerrytin sinkkis-varastoani kolmella uudella tuokkarilla (joita en oo muuten vieläkään edes katsonut) ja aloitin pääsykoekirjan urakoinnin.

 photo huhtikuu_zps808f24c4.jpg huhtikuussa... 
käytiin kaveriporukalla megazonessa, kasvatin rairuohoa, kävin ensimmäistä kertaa elämässäni hulluilla päivillä, vietettiin mun synttäreitä mökkeillen ja varasin liput ruisrockiin, josta olin huippuinnoissani.

 photo toukokuu_zps01bf1f69.jpg toukokuussa...  
kävin testaamassa oppimani pääsykokeissa ja myöhemmin ilokseni sain kutsun toiseen vaiheeseen, säät vaihteli masentavasta harmaudesta aurinkoiseen hellekeliin, pidettiin perinteisesti jo neljättä kertaa euroviisuiltamat kaveriporukalla, työt loppuivat ala-asteella ja sain elämäni ensimmäiset lahjat oppilailta, ne oli ihania.

 photo kesaumlkuu_zps992f4ee3.jpg kesäkuussa...  
kaipasin inspiraatiota moneenkin asiaan, käytiin viljamin kanssa jyväskylässä ihanalla pikku kylpylälomalla, vietin päivän raumalla pääsykokeiden merkeissä, olin taas onnellinen työpaikastani lasten leireillä, juhlittiin viljamin siskon häitä sekä sain koulupaikan, joka on varmasti suurin saavutus elämässäni tähän mennessä.

 photo heinaumlkuu_zps4651df1b.jpg heinäkuussa... 
oltiin ruisrockissa, mikä oli sairaan kivaa, aloitin kahden kuukauden mittaisen lomailun, tein hankintoja tulevaa omaa kotia varten, käytiin raumalla katsomassa meidän tulevaa omaa kotia, uin paljon, pelasin pleikka ykkösellä ja juhlin kesän toisia häitä.

 photo elokuu_zps9bd4968e.jpg elokuussa... 
juhlittiin viljamin kanssa puolikasta vuosipäivää viettämällä ensimmäinen yö meidän ensimmäisessä omassa yhteisessä kodissa, kävin patikoimassa helvetinkolulla, vietettiin tupareita, tehtiin tyttöjen matka barcelonaan ja alotin opiskelun turun yliopistossa raumalla.

 photo syyskuu_zps85d2c043.jpg syyskuussa... 
aloiteltiin oikeaa elämää raumalla ja tutustuttiin kaupunkiin paremmin. tutustuttiin myös opiskelijaelämään ja nopeasti se koulustressikin sieltä löysi tiensä mun mieleen. paljon tapahtumaa ja paljon uusia kivoja ihmisiä.

 photo lokakuu_zps120a1261.jpg lokakuussa... 
vietettiin monia rentoutumisviikonloppuja kotikotona, nautin syksyn väriloistosta, meillä kävi paljon vieraita, ensin äiti, mummu ja tädin perhe, sitten yhtenä viikonloppuna siskoni janna oli meillä yökylässä ja tehtiin kaikkea kivaa, iskä ja velikin kävi kylässä.

 photo marraskuu_zpsfcff5108.jpg marraskuussa... 
odotin jo kovasti joulua kuuntelemalla joululauluja, laittamalla jouluvaloja ja leipomalla pipareita, meillä alkoi ensimmäinen harjoittelu koulussa ja oli yliopiston pikkujouluristeily.

 photo joulukuu_zpsb4073a8f.jpg joulukuussa... 
saatiin viimeiset kouluhommat kuntoon ja päästiin joulun viettoon jo hyvissä ajoin, rentouduin, fiilistelin joulua yhä kovemmin, vietin mukavan joulun ja sain paljon ihania lahjoja sekä kirjoitettiin nimmarit vuokrasopimukseen, joka tarkoittaa sitä, että helmikuussa meitä odottaa uusi koti!

vuosi 2014 oli kyllä aikamoinen vuosi, johon mahtui ihan hirveästi kaikkea! oon tullut siihen tulokseen, että parilliset vuodet sattuu oleen niitä merkityksellisimpiä ja hienoimpia, joten saa nähdä junnataanko sit ens vuosi vaan paikoillaan. toivottavasti ei nyt ihan niinkään.

vuoden 2013 koosteeseen pääset tästä ja vuoden 2012 tästä.

2 kommenttia :

  1. Olipa kiva postaus! Mua kiinnostaisi tietää, että millä lasten leireillä olet ollut töissä ja mitä kautta sinne pääsit? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon !! oon ollut jo monena kesänä kotikuntani järjestämillä leireillä, jonne siis hain töihin ihan perinteisesti pistämällä työhakemuksen :-)

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3