perjantai 16. tammikuuta 2015

pizzaperjantai

 photo DSC_0062_zpsfdf51dd1.jpg photo DSC_0031_zpsb8d252ad.jpg photo DSC_0053_zpsc0a6697a.jpg photo page_zps66d9cb68.png photo DSC_0064_zps97d518fe.jpg photo DSC_0049_zps7de80e4a.jpg Perjantai ♥♥ Sen kunniaksi omatekemää jauheliha-tonnikala-pepperoni-pizzaa. Tänään taivas näytti tosi kauniilta, enkä tietenkään saanut siitä hyvää kuvaa. Eilen ostin lidlistä tuon kasvin, josta pitäis vielä jonain päivänä tulla helmihyasintti. Saa nähdä tuleeko, mutta ainakin tuo ruukku on hieno. Kukka makso vitosen ja siihen kuului tuo ruukku, joten kelpaa. Eilen laitoin itselleni huvikseni kiharat, koska menin kouluun vasta yhden jäljestä. Sain vaan taas huomata, et kiharat oli paljo paremman näköset päivän jälkeen illalla. Miksei kihartimella voi saada semmosia nättejä, huolettomia laineita. Tai ainakaan mä en saa.

Viikonloppusuunnitelmissa ois tehdä koulutehtäviä, joita on kertyny tosissaan ihan mukavasti, tänään taas lisää. Niin kuin viisas luennoitsijamme tänään lausahti: "Jos tuntuu siltä että on paljon hommaa, niin kyllä sitä on."Niimpä. 

Hyvät viikonloput kaikille !

2 kommenttia :

 1. ruokin sun kilpparit. :))
  t. larppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :-D Muistan kun sulla oli niita kaloja. Löysin ton sivuston jostain ja oli pakko pistää kilpparit tohon sivuun uiskenteleen. Onneks ne ei jää vaille huomiota ;-)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3