tiistai 20. tammikuuta 2015

synttäripäivä

 photo page_zpsbdf99e1b.jpg
life slash dreams 3v !
lukijoita yhteensä 178
postauksia 512
teidän kommentteja 587
sivun katseluita 52 234

Kolmas kerta toden sanoo, tää on nimittäin ensimmäinen kerta kun muistan blogin "synttärit." Mut siis joo kolme vuotta on tullut tätä kyseistä blogia kirjoteltua ja sitä ennen toista blogia puoltoista vuotta, et semmoset 4½ vuotta yhteensä bloggailua takana ! Tää on kyllä tosi kivaa hommaa, että tuskin tuun lopettamaankaan vielä pitkään aikaan :-) Välillä tulee semmosia inspiraation totaalipuutoksia, et tekis mieli iskee koko blogi kiinni lopullisesti, mutta nopeasti ne yleensä menee ohitse ja pian oonkin taas blogin parissa. 

Löytyykö täältä yhtäkään joka ois ollu mukana alusta asti? Entä miks ylipäätään seuraat mun blogia? Mitä vois parantaa? Onko muuten jotain postausehdotuksia tai muuta? :-) Nyt saa kertoa !!

2 kommenttia :

 1. mä oon seurannu blogia alusta asti ja tää on ehottomasti yks mun suosikkeja lifestyle blogeissa :) oikeestaan ainut blogi jota seuraan tällä hetkellä :) sulla on täällä aina tosi ihania, kauniita ja inspiroivia kuvia :) niin ja onhan se kiva kuulla mitä teille siellä päin maailmaa kuuluu :D

  jatka vaan samaan malliin ja uudesta kodista ja se sisustuksesta ois kiva saaha postaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista, nyt vasta huomasin tän kommentin täällä! Kiitos tosi paljon kehuista. Kiva, että tykkäät :-) Uudesta kodista varmasti tulossa postausta !

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3