maanantai 2. maaliskuuta 2015

helmikuun instakuvat

 photo ig1_zpsdubsxeyb.jpg
[1.] Helmikuu alkoi muuttorumballa, jonka keskeltä löytyi kuitenkin hetki, jolloin pääsin viettämään tyttöjen kanssa lauantaibrunssia.
[2.] Tulihan ne meidän haalarit vihdoin! En oo vaan vieläkään saanut kaikkia merkkejä ommeltua niihin...
[3.] Oltiin vuosipäivän aattona syömässä hyvää ruokaa.
[4.] Kummityttö sai oman puhelimen ja sen jälkeen ollaankin viestitelty harva se päivä :-D
[5.] Ystävänpäivänä kyhäsin ig-kuvista kollaasin, josta pitäis löytyä lähes kaikki mun rakkaimmat ystävät. 
[6.] Kevättä odotellaan kuumeisesti, jotta pääsen käyttämään noita ihanan pirtsakoita uusia lenkkareitani, jotka päätin ostaa opiskelijaystävällisen hintansa takia!
[7.] Käytiin leffassa ekaa kertaa täällä Raumalla ja perjantain ensi-ilta näytöksessä meiän lisäksi oli ehkä kymmenen ihmistä... vähän eri meininki kun Tampereella :-D Mut leffa oli hyvä ja voitti yhden Oscarinkin!
[8.] Anoppi toi tullessaan ihanan kimpun ruusuja, jotka nyt tosin on jo kuihtuneet.

Aika kiitää ihan hirmusta vauhtia ja tuntuu, ettei pysy perässä. Kohta on jo kesä ja silti kesästä ei tiedä vielä yhtään mitään. Ärsyttää, kun mitään ei voi edes suunnitella, koska kesän työtilanne on vielä täysi mysteeri. Koitin kuitenkin edesauttaa tätä lähettämällä yhden hakemuksen taas tänään. Josko vaikka nappais. 

Kamppailen tässä itseni kanssa, että jaksanko lähteä kävellen jumpalle. Kauhea kynnyskysymys tuo puolentoista kilometrin kävelymatka. Ehkä sitä pitäis olla reipas. 

Tein helmikuussa varmaan ennätyksellisen vähän postauksia mun blogin historiassa, enkä osaa sanoa yhtään mistä se johtuu. Joku lamaantuma varmaan. Katsotaan josko se tästä lähtis käyntiin taas kevään myötä. Nyt mä jään odottelemaan viikonloppua, vaikka onkin vasta maanantai eikä tänään ollut edes koulua. Viikonloppusin on vaan aina mukavampaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3