tiistai 31. maaliskuuta 2015

kivoja juttuja

 photo DSC_0356_zpssezsjtik.jpg
♥ Ben & Jerry's.
B&J oli cittarissa huimalla kahden ja puolen euron alella eli vain neljän euron hintaan, niin pitihän tää mahdollisuus hyödyntää ja käydä ostaan lisää tota ihanaa pullajädee! (Kivat kolot tossa jäätelössä, kun oon kaivanu sieltä kaikki ne kanelipallot ensimmäisenä....)

♥ Pääsiäisloma.
Neljän päivän loma kelpaa kovasti, vaikka pitäisi varmaan käyttää se kouluhommien tekemiseen... Mutta mikä parasta, pääsiäisenä mikään määrä suklaamunia ei ole liikaa!

 photo DSC_0326_zpsi1giq3jy.jpg
♥ Toimiva netti. 
Ollaan kaks kuukautta surffailtu ainoostaan kännykästä nettiä jakamalla, mikä on ollut tosi raivostuttavaa aina välillä. Taloyhtiön netti ei ottanu toimiakseen ja nyt sit heitettiin edellinen reititin mäelle ja haettiin uusi, niin johan alko toimia. Kumma, kun edellisessä kämpässä se toimi mainiosti, mutta täällä ei sitten yhtään... Pääasia, että nyt toimii!

♥ Sukulaisten vierailut.
Pääsiäissunnuntaina saan pikkusiskoni tänne meille taas pitkästä aikaa yökylään. Suunnitelmissa käydä taas lavatansseissa, kun samalle lavalle sattuu nousemaan samana iltana Jannan molemmat lempparit; Hurma sekä Neljänsuora. Maanantaina ehkä myös mun iskä ja pikkuvelikin tulevat täällä käymään, joten odotan viikonloppua innolla.

 photo DSC_0362_zpstavg4vwd.jpg photo DSC_0360_zpsrxwagkka.jpg
♥ Koulukaverit. 
Pidettiin eilen meillä koulukavereiden kesken tuparit. Lähinnä halusin vain kutsua kaikki koolle illanviettoon, mutta ne ihanat tulivatkin oikeen lahjan kera! He olivat jopa osanneet valita keittiöpyyhkeen, joka on juurikin samaa kuosia mun patalappujen kanssa! Olin ihan otettu ja muutenkin ilta meni tosi mukavasti. Huomenna päästään taas viettämään aikaa, kun mennään katsomaan meidän koulun speksiä (joka on siis sellaista improvisaatioteatteria, en itsekään tiedä sen paremmin), jossa yksi kavereistani esiintyy. Tulee varmasti kivaa!

♥ Vanhat ystävät. 
Tässä eilisaamuna mulle tapahtu jotain hieman odottamatonta ja oli mahtavaa huomata, että vaikka ystävien kanssa ollaan hajaannuttu eri suuntiin, voi heihin silti tukeutua paniikin hetkellä. Vaikka ei enää nähdäkään niin usein, on ne vanhat ystävät vain korvaamattoman tärkeitä.

 photo DSC_0365_zpsg8t8mzch.jpg
♥ Playstation 1.
Viljami sai ostettua pleikka kolmoselle legendaarisen Crash Team Racingin ja sitä ollaan tässä enemmän ja vähemmän pelailtu. Nyt kun ens kerran taas käydään äidin luona, niin mun on ehkä pakko raijata se vanha kunnon pleikka ykkönen tänne Raumalle. Ehkä yks maailman hienoimmista äänistä on playstation ykkösen käynnistysääni. Se on vaan niin nostalginen kapistus.

♥ Blogi.
Oon taas ihan uudella tavalla kiinni tässä hommassa. Päivittelin hieman ulkoasusta tuota sivupalkkia sekä fonttia itselle taas vähän mieluisammaksi ja sen lisäksi olen päässyt postaamisen makuun ihan kunnolla. Nyt tässä on tullut tykitettyä postauksia kerran päivässä ja vielä useampi postaus löytyy luonnoksista valmiina omaa vuoroaan odottelemasta. Toivottavasti vauhti ei tästä kovasti hyydy, vaan pääsisin takaisin normaaliin postaustahtiin!

2 kommenttia :

 1. Kiva postaus ja tykästyin sun blogin ulkoasuun! :-) Alkoi yhtäkkiä tehä mieli Ben & Jerry's jätskiä... :-D

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon !! Ulkoasun oon vihdoin saanut miellyttävän näköiseksi, kun ajoittain sitä tuli muokkailtua harva se päivä. Tosi kiva, että oot eksynyt tänne, tykkäilet ja vielä jaksoit tulla kommentoimaan! :-)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3