perjantai 13. maaliskuuta 2015

uutta vaatekaappiin

Tässäpä tämä uhkaamani kollaasivyöry kaikesta uudesta kivasta, mitä haluaisin. Kevät on aina sitä aikaa, kun tekis mieli uudistaa vaatekaappi pohjiaan myöten, mutta nyt olisin erittäin onnellinen ihan vaikka muutamasta uudesta kivasta jutusta. Oon tässä koittanut Viljamia suostutella lähtemään huomenna shoppailureissulle Poriin ja uskon, että saan ehkä tahtoni läpi, koska herra itsekin ois uutta kevättakkia vailla. Toinen asia onkin, että sinne päästessä pitäis saada se vakuutettua siitä, että voin tuhlailla osan pienistä opintotuistani uusiin keväthepeniin. Wish me luck! Mutta asiaan.
 photo kollaasi paidat_zps4bthrnqx.png
Ensinnäkin kaipaisin kevääksi kaappiini kevyitä paitoja. Kaappi on täynnä jos jonkin näköistä neulepaitaa, mutta heti kun mittari värähtää plussan puolelle, ei niitä tee mieli enää pukea päälle. Viime syksynä tein muutaman paitaostoksen, jotka menevät tähän "kevyt kevätpaita" -kategoriaan, mutta lisää silti kaipaisin kovasti. 


 photo kollaasi kimonot_zps9syfean2.png 
Mulle on iskenyt jostain kummasta pakkomielle näihin kimonoihin. Varsinkin just shortsien kanssa ois tosi kivan näkönen. Vilisihän näitä paljon jo viime kesänäkin, mutta nyt vasta ite oon alkanut totaalisesti hurmaantumaan. Ei kai yks kimono kaapissa olis pahitteeks?

 photo kollaasi mekot_zpso0jpcqb2.png 
Kesällä mun käytetyin vaatekappale on varmasti mekko. Kaipaisin lisää kevyitä, nättejä mekkoja, jotka ois helppo vaan heittää päälle ja niissä ois mukava ja kevyt olla kuumassakin helteessä. En jostain syystä oo kauhee shortsi-ihminen - ehkä siks etten tunnu löytävän ikinä täydellisiä shortseja - niin siksi mekot ja hameet on mulla enempi käytössä kesäsin.

 photo kollaasi kaftaanit_zpsb4dzf9vg.png 
Haluaisin ehdottomasti edes yhden kaftaanin kesäksi. Jokin löysä, hieman läpikuultava, lyhyt ja vyötäröltä kiristetty. Kaftaani olis niin helppo ja kiva heittää päälle rannalle lähtiessä. Bikinit vaan alle ja menoksi.
 photo kollaasi asusteet_zpsbobscas7.png
1. Jo viime kesänä himoitsin itselleni tuollaista pantaa, mutta en koskaan ostanut. Nyt aion ehdottomasti korjata tämän vääryyden! 2. Täksi kesäksi kaipaisin myös uusia aurinkolaseja, joista oon harkinnut tota klassista mallia juurikin rusehtavilla linsseillä. 3. Mun konjakin väriset balleriinat kaipais kovasti sävy sävyyn sopivaa laukkua kaverikseen, joten sellainenkin ois ostoslistalla, kunhan vain löytyisi kiva ja sopuhintainen. 4. Kevääksi kaipailisin myöskin kevyitä huiveja niiden muhkeiden villahuivien sijaan. Oon sellanen huivien suurkuluttaja, että ihmettelen suuresti, miksei multa jo keväisiä huiveja löydy entuudestaan.

En ees halua kuvitella paljonko saisin rahaa kulumaan, kun pistäisin hankkien nämä kaikki listalta löytyvät. Vaikka tällä hetkellä on kyllä semmonen fiilis, että ihan sama. Voihan sitä aina lopettaa vaikka esimerkiks syömisen. Hehe, joo. Nyt taidan lähtee moikkaamaan aurinkoa tuonne ulos, koska no, tuskin sitä tarvitsee edes selitellä. 

Ps. Kaikki kollaasit tein polyvorella!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3