torstai 5. maaliskuuta 2015

waffle time

 photo DSC_0070_zpskotr9baw.jpg  photo page_zpsoio1h9j8.jpg  photo DSC_0064_zps0dracxes.jpg  photo DSC_0009_zpslkffmm9h.jpg  photo DSC_0068_zpsoykxj4c1.jpg
Viime viikonloppuna oltiin äitin luona kylässä ja olin jo aiemmin viikolla soittanut sille, että oisko mitenkään mahdollista tehdä vohveleita kun tullaan. Niin kauhea himo oli vallinnut jo kauan, eikä täältä meiltä löydy vohvelirautaa. Kyllähän se mamille passas ja lauantaina sit herkuteltiin vohveleita nutellan, jäätelön ja hillon kera, naaam! 

Tänne ei kuulu mitään ihmeempiä. Täällä mä haaveilen kevättukasta ja uusista kevät- ja kesävaatteista, joista harkitsen tekeväni ehkä jonkin näkösen kollaasinkin tänne. Ehkä. Samalla hermoilen tulevasta kesästä, sillä se ei tällä hetkellä näytä millään main hyvältä. Onneks muuten on ihan kivaa, koska koulua on vähän ja viikonloppuna mennään leffaan, syödään epäterveellisesti ja kaikkea muuta kivaa. Koulussa pidin puheen Pertti Kurikan Nimipäivistä, sain mantsan karttakokeista 79/80 ja puukässässä tehään lamppuja. Ihan hauskaa siis. Mites teillä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3