perjantai 3. huhtikuuta 2015

3x rairuoho

 photo DSC_0333_zpsbfx0axof.jpg  photo DSC_0331_zpsv8wbg7us.jpg
1. 
Tehtiin kerran Lidlistä ostettua creme bruleeta ja siitä jäi hyvin kaks pientä kippoa rairuohoa varten. Kietaisin vain juuttinauhaa kippojen ympäri ja niistä tuli oikeen kivat koristeet keittiön ikkunalaudalle.

 photo DSC_0343_zpsc2wwdzux.jpg  photo DSC_0338_zpslr0p4rxx.jpg  photo DSC_0337_zpsi2avi5rd.jpg 2.
Oon joskus saanut kummeilta lahjaksi Aalto-vaasin, mutta en ole meinannut keksiä sille käyttöä. Nyt se pääsi käyttöön rairuohoastiana ja toimii mielestäni siinä hommassa aika hyvin! Saa kertoa lisävinkkejä tällasen matalan Aalto-vaasin hyödyntämiseen ja käyttämiseen.

 photo DSC_0349_zpsfjk3zlki.jpg  photo DSC_0351_zpsmsg8e0d9.jpg
3.
Koska siemeniä jäi vielä hieman, kekkasi Viljami kasvattaa meidän norsuystäville vähän ruohoa syötäväksi. Vaikka idea olikin vähän päätön, tuli lopputuloksesta aika hauskan näköinen!

Tykkään rairuohon kasvatuksesta, koska siinä ei voi näinkään kehno viherpeukalo epäonnistua. Kunhan vain muistaa kastella. Tykkään myös paljon tämmösistä perinteisistä juhlapyhiin liittyvistä askareista, joilla saa kivaa mieltä tulevaa juhlaa - tällä kertaa siis pääsiäistä - odotellessa. Löytyykö sieltä puolelta ruutua jokavuotisia rairuohon kasvattajia?

Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä jokaiselle!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3