maanantai 25. toukokuuta 2015

ilo irti yksinolosta

 photo ilo3_zpsnqz5gqkq.png
Tän viikon sunnuntaina käy niin, että Viljami jää meidän kotiseudulle tekemään töitä ja mä palaan yksin Raumalle, koska itse taas ansaitsen elantoani täällä. Jos rehellisiä ollaan, niin kyllä tää hiukan jännittää jäädä tänne yksin. Kyllä mulla yksi koulukaveri jäi tänne tekemään töitä, mutta hänelläkin on varmasti muuta tekemistä kun pitää mulle seuraa koko kesän. Siksipä olenkin koittanut miettiä positiivisia puolia tästä ja samalla tehnyt listaa asioista, mitä voin täällä sitten yksin puuhailla kesän läpi. 

 photo ilo_zpss6jew5dt.png
Mulla ja Viljamilla on aina erimielisyyksiä, jos koitetaan valita leffa katottavaksi ja sen takia katotaan leffoja aika harvoin. Nyt kuitenkin mulla on mahdollisuus katsoa kesän aikana vaikka kaikki leffat, jotka oon halunnut nähdä! Toivottavasti Netflix, kaupungin kirjasto ja läheinen Makuuni vastaisi toiveisiini ja pääsisin näkemään mahdollisimman paljon hyviä leffoja. Voisin ehkä väsätä niistä leffoista vaikka ihan oman postauksensa, kun vaan saan listan lopulliseen muotoonsa. (Otettiin juuri Netflix ja lisäsin omalle listalle jo 23 kohdetta, leffoja ja sarjoja. Ei lopu ainakaan katsottava kesken.)

Kesällä aion kutsua ihmisiä tänne yökylään. Janna ainakin lupasi yhdeksi viikoksi majoittua tänne. Ihanaa olla tyttöjen kesken! Toivottavasti et Janna feidaa mua, sillä odotan sun vierailuas jo kun kuuta nousevaa :-D Silloin ainakin maratoonataan Twin Peaksia Netflixistä, syödään kaikkee hyvää ja pyöritään ympäri Raumaa ja otetaan kuvia. Kaikki muutkin yövieraat on tervetulleita ja saatan saada rakkaan pikkuveljeni tänne vierailemaan jo ensi viikolla. Myös kummitytön kanssa on sovittu, että hän pääsee tänne yökylään kesälomalla ja hänen ensimmäinen kysymys tähän liitteyn oli, että saako sitten pelata tietokonetta. Eiköhän se passaa.

 photo ilo2_zpsggdfszkw.png
Ennen kaikkea aion kesällä nauttia omasta ajasta ja yhdessä vietetyistä viikonlopuista. Viihdyn kyllä olla omissa oloissani ja tehdä omia juttuja. Ja niin kuin armeija-ajalta muistelisin, niin olihan ne viikonloput ihan omaa luokkaansa, kun toista ei nähnyt viikolla. Loppujen lopuks tällanen pieni etäisyys ja itsenäisyys voi tehdä ihan hyvää meille molemmille. 

Tässä vielä lopuksi lista ehdotuksista, mitä voin tehdä kun tylsyys iskee. Sillä hetkellä tuun sitten vilkaisemaan tätä listaa ja toivon mukaan löydän jotain mitä tehdä.

Laula singstaria oikein antaumuksella ♥ Lue kirjaa ♥  Käy kävelemässä ulkona vaikkapa ottamassa kuvia tai etsi kasveja kasvikansioon ♥ Soittele ihmisille ja kysy mitä kuuluu ♥ Käy kaupassa ja leivo jotain hyvää ♥ Hemmottele kroppaasi (esim. sauna, ihon hoitoa naamioilla ja lopuksi kokovartalorasvaus) ♥ Pelaa pleikkarilla gta'ta ♥ Suunnittele tulevaa matkaa ♥ Popita musiikkia, jota Viljami vihaa ♥ Lähde kiertelemään Wanhan Rauman putiikkeja 

Mitä muuta kivaa vois tehdä yksin?

kuvat weheartit.

1 kommentti :

  1. mä siivoon aina yksin ollessa, tai siis jos on esim. kaikki läheisimmät kaverit pois kotikaupungista eikä oo muuta tekemistä. Vaatekaapin järjestely, tarpeettomien tavaroiden poisheitto, kokkailee jotain hyvää, siivoaa hyllyjä jne. :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3