tiistai 30. kesäkuuta 2015

let the sun shine

 photo DSC_0236_zpsjzpf52va.jpg  photo DSC_0245_zps7qujpjw0.jpg  photo DSC_0243_zpskzx0zukr.jpg  photo DSC_0239_zpshqkyxkor.jpg  photo DSC_0244_zpsypszsj3h.jpg  photo DSC_0249_zpss9mvo1rk.jpg  photo DSC_0237_zpspekf1hpi.jpg
Oi, katsokaa ihanaa kesäistä Raumaa! Sunnuntai oli kyllä kaunis päivä ja ihana päivä muutenkin. Mutta nyt mennään tiistaissa, mikä on positiivista, sillä enää kaksi iltaa yksin vietettävänä Raumalla ja sitten onkin jo perjantai ja lähden paahtamaan heti suoraa töistä kohti kotikontuja. 

Vaikka erittäin mielelläni ajelen kohti Tamperetta perjantaina, niin hiukan oon pettynyt, ettei mun suuntani viikonlopuksi ole Turku... Niin kuin joku Sherlock arvata saattaa, niin harmitukseni liittyy Ruisrockiin ja siihen, etten ole osa sitä tänä vuonna. Ihan hulluna ärsyttää, etten pääse näkemään Of Monsters and Meniä!! Kiinnostais myös monet suomalaiset nimet kuten Anssi Kela & Apulanta ja oon koittanut metsästää jotain pikkufestareita, missä voisin nähdä edes jonkun kivan kotimaisen artistin, mutta huonolta näyttää... Joko lippujen hinnat ahdistaa tai sit päivät ovat aivan vääriä. Blaaah. 

Kai se on nieltävä, että tästä kesästä tulee festariton. En kyllä millään olisi halunnut rikkoa tätä "kesäperinnettä." 

Ps. Muutamien yllytysten seurauksena päätin mäkin sit vihdoin liittyä Snapchatiin. Pidin sitä ihan maailmankaikkeuden typerimpänä sovelluksena, mut on se osottautunut ihan hauskaksi jutuksi. Syy miks liityin oli se, kun kaikki nykyään päivittelevät kuulumisiaan sinne ja haluan kans tietää mitä muut puuhailee. Ja mikäs sen mukavampaa, kun snäppäillä kavereille pitkin tylsän työpäivän! Jos kiinnostaa mun turhat randomräpsyt, niin mut löytää nimellä pauliinaojala.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3