maanantai 7. syyskuuta 2015

kesäkatsaus

 photo ig1_zpsypddawhu.png
Kesällä tuli aika monet kerrat pyörittyä Wanhassa Raumassa ja tän kuvan ottohetkellä olin siellä Jannan kanssa // Kesäkuun alussa juhlittiin pikkuveljen valmistumista, hän on nykyään ammattinimikkeeltään talonrakentaja :-) // Kesällä tuli valmistettua aika paljon kalaruokia, koska Viljami ei syö ollenkaan kalaa. Teinkin ekaa kertaa elämässäni kalakeittoa! Tai ylipäätään keittoa... :-D

 photo ig2_zpsykw2hpmx.png
Janna vietti mun kanssa juhannusta edeltäneen viikon Raumalla ja pyörittiin paljon ympäri Raumaa. Tässä ollaan kuvailemassa Pyhän Kolminaisuuden Kirkon raunioilla. // Alkukesästä ostettiin partsille oma grilli ja tän kesän lemppariks on noussut sipulirenkaat // Jannan kanssa katteltiin Netflixistä Twin Peaksia ja saatiin eka kausi katottua, mutta murhamysteerin selviämiseen asti ei päästy. 

 photo ig3_zpsor6y3twy.png
Tolla hetkellä tuntui aika toivottomalta, työt ei oikein ottanu maistuakseen // Juhannus vietettiin railakkaasti koiravahteina // Läpi kesän ollaan koitettu saada kasvikansiot kyhättyä kasaan ja "pienen" avun kanssa onnistuttiinkin siinä!


 photo ig4_zpsahkidhyp.png
Jokainen maanantai (paria vapaamaanantaina lukuunottamatta) kesällä tuntui kuolemalta // Pikkusisarukset ajelivat tänne Raumalle ja käytiin yhdessä kattoon Sami Hedbergiä! // Myös rakas kummityttö kävi mua täällä Raumalla moikkaamassa.

 photo ig5_zpslg7ytxyb.png
Kesällä ostin luvattoman paljon kukkia // Ikävöitsin mun koulukavereita, kun Rauma tuntui niin tyhjältä // Kesällä tein myös aika monta kertaa jenkkipannareita, nam!

 photo ig6_zpso51xgsot.png
Heinäkuussa koitti Narvan Markkinat, joka on aika iso juttu meiän pienelle kylälle. Ja kyllähän ne kolme päivää kivat olivatkin! // Narvan Markkinoilla paikallista bändiä katsomassa // Rakas kesätyöpaikkani, Olkiluoto......

 photo ig7_zpslrhxhzv9.png
Joku kiva kerta, kun ajelin Tamperetta kohti // Yks selfie vielä Narvan Markkinoilta, tervahaudalta // Käytiin serkkumuksujen kanssa kattomassa Kätyrit. Muhun ja Viljamiin ei oikein iskenyt, mut muksut tykkäs ja se on pääasia.

 photo ig8_zpsn8frivfb.png
Nämä kaikki kuvat pitsiviikoilta, milloin mulla oli ihania sukulaisnaisia kylässä.

 photo ig9_zpsaghambt9.png
Käytiin vaeltamassa Siikanevan suomaisemassa, suosittelen! // Tv-sarjat ja jäätelö kuulu aika tiukasti mun kesään. Ei muuten ollut mitään hääppöstä tuo Omar -jäätelö // Kerran hetken mielijohteesta lähdettiin Poriin syömään, kun Herran teki Panchon hampparia mieli. Kyllä kannatti!

 photo ig10_zps9usidrab.png
Nämä kaikki kuvat Porisperestä, jotka jäi mun ainoaksi festarikokemuksekseni kesältä 2015. Robin oli ihku.

 photo ig11_zpsbii7mayo.png
Vimppa työpäivä!! Kyllä hymyilytti // Hengailua partsilla, vielä kun ois jotkut mukavammat tuolit istuskella // Yks foto vielä Siikanevalta.

 photo ig12_zpsagrj3lsl.png
Kaksi ensimmäistä Plitvicestä, Kroatiasta // Kerkesinhän mä mökillekin tänä kesänä! Ja oli ihanaa.

 photo ig13_zpsmzckjg6w.png
Nämä kolme Kroatiasta, joka kruunasi tämän kesän ♥

Olin vakuuttunut, että kesä 2015 tulee oleen paskin ikinä. No olihan se surkein vuosiin, mut ei ihan paska kuiteskaan. Työt ja yksinelo heitti mielen aika matalaks monen monta kertaa, mut kyllä kesään mahtu hyviäkin hetkiä. Toisaalta säiden puolesta tuntui kuin kesää ei olis ollutkaan ja nyt tuntuukin luonnottomalta, että lehdet tippuu puista, kun tuntuu että yksi vuodenaika jäi vallan välistä. Lähes kaikki kesämekot jäi käyttämättä tänä kesänä. 

Summa summarum tältä näytti mun kesä 2015. Vielä ois katsomatta miten mun summer bucket listille kävi, joten siitä juttua ehkä vielä jossain Kroatia-postausten välissä. Seuraavaksi ois tiedossa postausta Plitvicen kansallispuistosta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3