torstai 31. joulukuuta 2015

2015

 photo 1_zpsedr5k85y.jpg
... Aloitin pidemmän kaavan virkkausprojektin, jota mun pitäis tässä pikkuhiljaa jatkaa ... Vihdosta viimein saapui meidän yliopistohaalarit ja niihin tilailinkin heti Ebaysta pari merkkiä sekä ompelin jo syksyltä kerättyjä ... Tilattiin ekaa kertaa pizzaa kotiinkuljetuksella suoraan kotisohvalle, mikä ei oo maalla asuessa ollut koskaan vaihtoehto ... Koulukavereiden kanssa vietettiin aikaan brunssin sekä ikean reissun merkeissä. 

 photo 2_zpsq6aw2zi8.jpg
... Päästiin muuttamaan uuteen kotiin, joka rökitti edellisen kämpän ihan 6-0 ... Käytiin Viljamin perheen kanssa tuumailemassa Room Escapessa, mutta hävittiin ... Stressasin kesästä ja siitä saisinko mistään töitä ... Vietin ihanan ystävänpäivän lähisukulaisten kanssa herkutellen ja hengaillen.

 photo 3_zpstwueodu0.jpg
... Nautin lämpenevistä ja aurinkoisista ilmoista ... Kevään kunniaksi leikkautin tukasta aika roimasti pituutta pois ... Ihastuin Ben & Jerrysin uutuusmakuun, koska mikä voi olla parempaa kuin pullalta maistuva jäätelö ... Pelailin Viljamin pleikkarille lataamaa Crash Team Racingiä.

 photo 4_zpso0j4pdn1.jpg
... Löysin sisäisen raumalaisuuteni ja seurasin ahkerasti Lukon playoff -pelejä ... Sain kesätöitä ja olin siitä onnessani, vaikkei työpaikka ollutkaan lemppari ... Otin Jannan vanhan Iphonen testiin, mutta kesällä se saikin jo väistyä uuden tieltä ... Pikkusisko tuli Raumalle vierailulle ja käytiin yhdessä katsomassa Neljänsuoraa ja Hurmaa ... Kasvattelin rairuohoa pääsiäisen kunniaksi ... Kuuntelin paljon kotimaista musiikkia ... Kärsin hääkuumeesta.

 photo 5_zpsghm3ppyk.jpg
... Vietin ensimmäisen vappuni yliopistohaalarit jalassa, mikä on ollut mun pitkäaikainen haave ... Pistin rahaa haisemaan, sillä ostettiin kaveriporukan kanssa liput Imagine Dragonsin keikalle sekä varattiin Viljamin kanssa matka elokuulle ... Kamppailin viimeisten kouluhommien kanssa ... Jännitin tulevaa kesää ... Aloitin kesätyöt Olkiluodon pesulassa ... Iloitsin kauniista säistä ja Netflixistä.

 photo 6_zpscfgbqh4m.jpg
... Juhlittiin pikkuveljen valmistumista, hänestä tuli talonrakentaja! ... Siirryin pesulasta siivoushommiin ja jäin kesäksi yksin Raumalle ... Mulla kävi paljon yökyläilijöitä pitämässä mulle seuraa ja Janna olikin mun seurana koko juhannusviikon ... Olin masentunut työnteosta ja yksinolosta ... Liityin Snapchatin ihmeelliseen maailmaan, johon oon tosin vasta viime aikoina päässyt kunnolla kiinni ... Jonin valmistumisen kunniaksi vietettiin sisaruslaatuaikaa ja käytiin katsomassa Sami Hedbergiä.

 photo 7_zpsymmqiesj.jpg
... Taas kävi paljon vieraita ja sain nauttia monen rakkaan sukulaisen seurasta ... Ikävöin kotipaikkakunnilleen kesäksi lähteneitä koulukavereita ... Herkuttelin tooodella paljon sekä iloon että suruun ... Vietin ihanan viikonlopun kotikylän suurimmassa tapahtumassa eli Narvan Markkinoilla ... Käytiin elokuvissa serkkumuksujen kanssa katsomassa Kätyrit ... Sukulaisporukalla käytiin Siikanevalla vaeltamassa ... Kesätöidensä loputtua Viljami muutti takaisin kotiin.

 photo 8_zpso6jxpxwt.jpg
... Oltiin pikkusiskon ja serkun kanssa Porisperessä katsomassa Robinia ja Elastista ... Viimeinen työpäivä koitti vihdoin ja olin niiiiin onnellinen ... Mökkeiltiin muutama päivä kaveriporukalla ja se oli täydellisyyttä pitkän työrupeaman jälkeen ... Loman lopussa käytiin vajaan viikon matkalla Kroatiassa Viljamin kanssa ja matka oli meidän ensimmäinen yhteinen. Hyvin pärjättiin ja oli tosi nastaa.

 photo 9_zpszhrxpxlu.jpg
... Palattiin koulunpenkille ja oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa kaikkia Rauman ystäviä ja luokkatovereita ... Postasin lähes pelkästään Kroatia -juttuja ja muuten pidinkin blogihiljaisuutta ... Astuin tuntemattomaan ja aloitin yksityisenä PartyLite -konsulttina.

 photo 10_zpshbjxzy7c.jpg
... Näin ensimmäistä kertaa elämässäni revontulia ... Käytiin pikkusiskon kanssa tsekkaamassa Vesku70-juhlakonsertti ja olihan se upea! ... Rakastin syksyä niin kuin joka vuosi ... Ahdistuin ajanpuutteesta ja jotenkin kaikki mättäs ... Iloitsin myös elämän pienistä iloista.

 photo 11_zps7vu28tfp.jpg
... Kulutin paljon kynttilöitä, sillä pistin joka ilta kynttilät palamaan ... Iloitsin ensilumesta vaikkei se kauaa viitsinyt pysyä ... Herättelin jo joulufiilistä ja odottelin ensimmäistä adventtia, jotta saa alkaa koristella kotia jouluiseksi ... Odotin häämöttävää joululomaa ja koulumotivaatio oli pohjassa.

 photo 12_zpsx36qqjwi.jpg
... Etsin tarmokkaasti uusia joulujuttuja kotiin ja jotain löysinkin joulun tunnelmaa tuomaan ... Auoin mun pikkusiskon tekemän joulukalenterin luukkuja, josta ilmestyi ihania pikkujuttuja ... Vietin itsenäisyyspäivää katsoen Tuntematonta sekä Linnan juhlia ...  Saunottiin melkein joka päivä ... Puristin viimeiset kouluhommat kasaan ja pääsin viettämään lomaa kymmenes päivä ... Askartelin joulukortteja, joihin tänä vuonna päätyi pöllöjä ... Käytiin kummitytön kanssa viettämässä laatuaikaa Koiramäen joulussa ... Vietin ihanan joulun ja rentouduin äidin helmoissa koko loppu kuun.

Tänään vuoden vikana päivänä käytiin kodalla eväsretkellä ja tajuttiin, että tais olla sekä eka että vika kotaretki tänä vuonna. Ehkä ens vuonna sit vähän enemmän kotailua! Nyt suunnataan päiväsaunaan, jonka jälkeen pitäis vissiin saada ittensä joten kuten ihmisen näköseks, kun lähdetään uutta vuotta juhlistaan. Yleensä mulla on ollut joku vahva tuntemus seuraavasta vuodesta, että tuleeko se olemaan hyvä vai huono, mutta nyt mulla ei oo oikeen mitään odotuksia vuodelle 2016. Takki auki siis kohti tulevaisuutta, saa nähdä mitä vastaan tulee. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3