torstai 17. joulukuuta 2015

jouluisia pöllöjä

 photo DSC_0014_zpszu00e0kt.jpg  photo DSC_0004_zps4rvyfua0.jpg  photo DSC_0007_zpseywppt3h.jpg  photo DSC_0008_zpsyu00qxux.jpg  photo DSC_0009_zps75wbu4rs.jpg  photo DSC_0019_zpsnhkog1ng.jpg Niin kuin joka vuotiseksi perinteeksi on muodostunut, niin tänäkin jouluna halusin väkertää itsetehdyt joulukortit lähetettäväksi rakkaimmille. Koska pöllöt on aika in muutenkin ja ainakin itsellä tuntuu olevan jonkin näkönen pöllövillitys päällä, niin päätin, että tänä vuonna mun tekemissä korteissa nähdään juurikin näitä hellyyttäviä otuksia. Kävin siis ostamassa setin erilaisia papereita, huopakangasta ja korttipohjia ja tällasia sain aikaiseksi.

Piirsin itse ensin mallit, joiden avulla leikkasin vartalot, mahat, siivet ja silmät, jonka jälkeen kakspuoliteipillä askartelin pöllöt valmiiksi ja kiinnitin korttipohjiin. Tämän jälkeen leikkelin vielä vapaalla kädellä huovasta osalle pöllöistä tonttulakit päähän. Sit ei muuta kun "hauska" Rauman murteella kirjoitettu joulutervehdys sisään ja homma on done. Täytyy kyllä sanoo, et noiden pöllöjen kanssa sai näperrellä tovin jos toisenkin, mutta lopputulokseen oon kyllä tyytyväinen :-) 

Hei linkatkaa ihmeessä, jos ootte postannu tekemistänne joulukorteista, että pääsen ihastelemaan niitä ja parhaassa tapauksessa varastamaan idean itselleni ensi vuotta varten! ;-)

4 kommenttia :

Kiitos kaikista kommenteista ! <3