lauantai 5. joulukuuta 2015

rakas joulupukki...

 photo lahjalista_zpsubxcu23o.jpg

1. Lököhousut. Kaipailisin nättejä pieruverkkareita (nykyset pieruverkkarit kun on pääasiassa Viljamin vanhoja reikäsiä kollareita). Semmosia, mitä vois kotona pitää ja jotka ois mukavat, mut et niillä kehtais myös mennä käymään kaupassa tai laiskana päivänä vaikka koulussa. Kesällä oli noita kuviollisia pöksyjä kaupat väärällään, mutta ehkä tontut löytää mulle viä jotkut kivat jostakin tai kyllähän ihan yksvärisetkin menis tässä puutteessa.

2. Lahjakortteja. Kaikki lahjakortit vaate-, sisustus- ja tällä kertaa myös kauneusliikkeisiin kelpais. Juurikin Kicksistä mun ois tarkotus ostaa yksi kulmaväri, mutta vielä ei oo lompakko antanut periks. Eikä uudet vaate- tai kodin hankinnatkaan tekis pahaa.

3. Mikro. Meidän viime vuosisadan mikro sano ittensä irti just eilen. Ei juostu vielä päätä pahkaa kauppaan vaan mietittiin, josko pukki ois halukas tuomaan meille uuden mikron...

4. Pilarikynttilöitä. Oon todellinen kynttilöiden suurkuluttaja ja tällä hetkellä koen pulaa varsinkin pilarikynttilöistä. Ilman kynttilöitä en pärjää tän synkän talven yli!

5. Lautapeli. Oon suuri lautapelien rakastaja ja siks uus lautapeli ois kiva. Tota klassista Trivialia ei vielä meidän kaapista löydy, joten siitä jo vähän vinkkailinkin tontuille, et sitä ois sit jouluna ihan kiva pelailla...

Mietin, et oonko jo liian vanha tekeen tällasta listaa, mutta faktahan se on, että oon niin kiltti, että kyllähän sieltä aattona tulee paketti jos toinenkin ;-) Miksipä en siis tekis pieniä toiveita, mitä niistä paketeista vois löytyä. Toivottavasti tää viesti menee perille Korvatunturille tätä kautta, sitä paperista listaa en nimittäin tänä vuonna kirjottanu... :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3