tiistai 8. joulukuuta 2015

rillipöllö

 photo DSC_0008_zpsxyphfmx1.jpg photo DSC_0003_zpsbkhkqgve.jpg photo page_zpsmcftgrpj.jpg photo DSC_0022_zps2nta67oq.jpg photo DSC_0040_zpsepo0u2oi.jpg photo DSC_0015_zpsnps8ufvm.jpg
Sain silmälasit loppukesästä. Onhan mulla jo pitkän aikaa ollut sitä ongelmaa, että luennolla pitää vieruskaverilta kysyä mitä valkokankaalla lukee eikä edessä ajavan auton rekkarista meinaa saada selvää. En kuitenkaan nähnyt, että asialle ois tarpeellista tehdä mitään. Loppujen lopuksi äiti passitti mut silmälääkärille. Testien mukaan mun näkö ei ollut ihan hälyttävän huono, eikä multa esimerkiksi vaadita lasien käyttöä autoa ajaessa, mutta kyllä nää on helpottanut näkemistä! Enää ei tarvitse siristellä ja koulussa jommat kummat lasit kulkee aina kassissa mukana. 

Hommasin lasit Nisseniltä ja sain sieltä kahdet lasit yhden hinnalla. Koska sain kahdet lasit, niin halusin ottaa kahdet mahdollisimman erilaiset. Tiesin kuitenkin, että haluan suht näyttävät lasit ja että värien pitää olla neutraaleja. Itseasiassa laseja valitessa loppukahinoihin pääsi jopa yhdet viininpunaiset lasit, mutta loppujen lopuksi päädyin turvallisimpiin vaihtoehtoihin: tumman harmaaseen sekä ruskeaan. Tumman harmaat ovat neliskanttiset ja ruskeat taas enemmän pyöreät. 

Vieläkin useamman tunnin käytön jälkeen korvan taustat kipeytyy lasien käytöstä, enkä niitä kokoaikaisesti osaisi käyttää, mutta näin sillon tällön ja tarpeen vaatiessa tosi bueno. Oonhan jo monen monta vuotta "haaveillut" lasien käytöstä ja kyllähän näillä ihan kiva "opelookin" saa aikaseks :-D Summa summarum, on ihan jees olla nelisilmä, varsinkin kun on hienot lasit!

2 kommenttia :

 1. Lasit näyttää kyllä tosi hyviltä sulla! Itsellä sama tilanne että kyllä ilmankin näkee enkä laseja käytä usein, mutta kyllä se on ihanaa kun kaikki on entistä terävempää välillä :D. -Tiija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Ja joo kyllä noi tekee elämästä mukavampaa!

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3