maanantai 14. joulukuuta 2015

winter wonderland

 photo DSC_0049_zpsgcmhhmxn.jpg  photo DSC_0057_zpscs36ym2k.jpg  photo DSC_0067_zpskclxxshv.jpg  photo page_zpsqgymykdb.jpg  photo DSC_0071_zpsxeaenabh.jpg  photo DSC_0058_zpsrkwqppgl.jpg
Tältä näytti aamulla Vesilahdella, kun lähdettiin ajeleen kohti Raumaa. Täällä Raumalla ei ihan noin paljon lunta ollut, mutta oli sentään vähän! Olin ihan varma, et täällä on joku +5 ja vettä sataa. Joka tapauksessa, ei oo lumimaiseman voittanutta. Vaikka teinkin sen postauksen joululahjatoiveista, niin enemmän kuin mitään tavaraa toivon kyllä valkoista joulua. Oisin myös ihan tyytyväinen, jos aattona olisi edes hiukan pakkasta tai nollassa, ettei sentään vettä satais. 

Viikonloppuna ei ollut tekemisestä puutetta ja aika pitkälti tuli viiletettyä tukka putkella paikasta toiseen. Perjantaina otettiin startti joululahjashoppailuihin ja vaikken vielä montaa lahjaa ostanutkaan, niin viikonlopun aikana suunnitelmat lahjoista selkiyty aika kivasti. Shoppailujen jälkeen käytiin Jannan kanssa kuuntelemassa Vesilahden kirkossa Heviä Joulua, joka oli yhtä kivaa kuunneltavaa kuin edellisvuosinakin. Lauantaina oli vuorossa Viljamin mummun 70v juhlat ja sunnuntaina sitten mentiin kummitytön kanssa Särkänniemen Koiramäkeen puuhailemaan. Nyt aion ottaa rennosti, vaikka täällä Raumalla meillä olis ainakin joulusiivo vielä tehtävänä. Mutta joululomalla siivoominenkin on ihan jees! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3