maanantai 25. tammikuuta 2016

baby shower

 photo DSC_0196_zpskn24qfz5.jpg  photo DSC_0176_zpsqgjej7tv.jpg  photo DSC_0175_zpsbel6ztbr.jpg  photo DSC_0187_zpsamwefkgj.jpg  photo DSC_0181_zpsvtidzpks.jpg  photo DSC_0194_zpsvqnfssm3.jpg  photo DSC_0179_zpsdbi5v3z6.jpg  photo DSC_0178_zpsohjoorta.jpg
Viikonloppu oltiin Tampereella ja koin elämäni ensimmäiset vauvakutsut. En itseasiassa ollut ees tietonen, että tämä(kin) perinne on kerennyt rantautua Atlantin yli tänne Suomeen. Rehellisesti sanottuna mulla ei oikein ollut edes hajua, mitä tällasilla vauvakutsuilla tehdään. Lahjaa miettiessä pohdin ostetaanko lahja nyt vauvalle vai äidille. No, otin puhelimen kauniiseen käteen ja päätin ottaa selvää. Näin bebesinfo.fi kertoo vauvakutsuista:

" Amerikasta Suomeen rantautunut Baby Shower -juhla on hauska tapa juhlistaa äidiksi tuloa. Baby Shower -juhlan järjestää usein joku tulevan äidin läheisistä ystävistä ja amerikkalaisen perinteen mukaan juhlistetaan vain ensimmäistä raskautta. Perinteiseen Baby Shower -juhlaan kuuluu äidin hemmottelua, jotain hauskaa ohjelmaa tai kilpailuja ja erityisesti tulevalle vauvalle ostetut ja tehdyt ihanat lahjat. "

No tuleva vauvahan sai lahjaksi vaikka ja mitä eikä vauvan sukupuolta varmaan tarvitse erikseen mainita :-D Kutsuilla oli vauvan syntymäpäivän, -pituuden ja -painon arvailua ja muuta ohjelmaa sekä tietenkin herkuttelua. Järjestäjät olivat kyllä nähneet vaivaa kaiken koristelun, syömisten ja ohjelmien valmisteluissa! Mulle jäi ainakin mukava fiilis näistä kutsuista ja nyt odotan tietenkin kärsimättömänä, kuinka lähelle pääsin omissa arvauksissani koskien syntyvää pienokaista! 

Vauvaa odottaa siis Viljamin sisko ja ite oon ainakin tosi täpinöissäni, että Viljamista tulee eno! Kyllä on tämä vauva niin odotettu ja rakastettu jo nyt. Ihanaa, että lähipiiriin syntyy vauva, koska itellä vastaavaan elämäntilanteeseen kun on vielä jokunen vuosi matkaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3