maanantai 11. tammikuuta 2016

viime kesän kroatiakuvia ja matkakuumetta

 photo DSC_0069_zpstpvcel38.jpg photo DSC_0660_zpsvignbm97.jpg photo DSC_0079_zps9eu6fbo8.jpg photo DSC_0679_zpsnczne6wa.jpg photo DSC_0294_zpstsciqjlj.jpg photo DSC_0093_zpsx03wku44.jpg photo DSC_0121_zpscrc5dwuf.jpg photo DSC_0276_zpsioorbr9d.jpg photo DSC_0150_zpsmpubrpv5.jpg photo DSC_0299_zps1qurnnbe.jpg photo DSC_0187_zps53ti4nra.jpg photo DSC_0433_zpsgaazqtij.jpg photo DSC_0211_zpswmejcnc7.jpg photo DSC_0227_zpsgzdbyvaw.jpg
Vaikka oon enemmän kuin tyytyväinen Suomen säähän tällä hetkellä ja todella nautin talvesta, niin kyllä sitä mielessään välillä matkailee ties minne päin maailmaa. Just tällä hetkellä oon ihan mieluusti Suomessa, mutta ei kyllä haittais vaikka jossain tulevaisuudessa odottelis matka varattuna. Koska paljon muita lomia ei ole, niin kesän lopulla kesätöiden jälkeen sopis kyllä taas lähteä jonnekin. Viime kesän lopulla oltiin tosiaan Viljamin kanssa Kroatiassa ja kun klikkaa blogissa viime syyskuuhun niin sieltä löytyykin monen monta postausta aiheesta. Tässä matkakuumeessa päätin postata vielä muutamia julkasemattomia kuvia sieltä päin, koska onhan noita kuvia ihana kattella vaikkei se tähän kuumeeseen mitenkään helpotusta tuo. 

En oo elämässäni päässyt vielä paljoa matkustelemaan, mutta hinku maailmalle on kova ja varsinkin vasta vain Euroopassa tallaillessani ois kaikista hienointa päästä näkemään vähän muitakin mantereita. Itseasiassa mulla on työn alla postaus omista unelmamatkakohteista, joten niistä varmaan lisää tässä joku kerta. Vielä kun sais ton Viljamin innostuun matkailusta - eihän siinä mennyt kuin viis vuotta saada se sille ensimmäiselle yhteiselle matkalle... Jossei mulla muita uuden vuoden lupauksia ole, niin ainakin se, että aion käydä myös tänä vuonna Suomen rajojen ulkopuolella. Viimestään sit vaikka vuoden vikalla viikolla Tallinnassa, mutta johonkin on päästävä. 

3 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Mä haluaisin myös käydä Kroatiassa. :) Mistä noi kaks viimestä kuvaa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen kyllä, me kun oltiin Splitissä lomailemassa, niin yhdistyi kivasti kaupunki-, ranta- sekä aktiivilomailu :-) Kaksi viimestä kuvaa (ja aika moni muukin noista kuvista) on otettu Plitvice Lakes'in kansallispuistossa, joka on kyllä pakko nähdä, jos Kroatiaan meinaa, on meinaan hieno paikka :-)

   Poista
  2. Just ton monipuolisuuden takia kiinnostaiskin käydä siellä! :) Ajattelinkin, että ne on jostain kansallispuistosta, oon kuullu aiemminkin et siellä on upee luonto.

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3