torstai 21. tammikuuta 2016

postaukset kuriin

Oon tässä hiukan uudistellut blogia. Ulkoasua en tosin voi ehkä uudistukseksi kutsua, sillä banneri ja tuo mun kuva on yli vuoden vanhoja, mutta en saanut parempaa ratkaisua aikaseksi. Ehkä päivittelen ulkoasua taas kun keksin, millaisen haluan. Pääpointtina tässä on kuitenkin uudistetut tagit, tunnisteet, kategoriat, miksi niitä haluaakaan kutsua. Aiemmin tässä blogissa oli tuhottomasti eri tunnisteita ja halusin karsia niistä vähän ja selkeyttää tätä hommaa.

Ainakin omasta mielestäni tunnisteet on tosi kätsy juttu blogissa, sillä jos etsii jotain tiettyä postausta, on sitä helpompi etsiä oikean tunnisteen alta, toisin kuin selata koko blogia lävitse. Tunnisteet helpottaa, jos itse etsin täältä blogista jotain, mutta aattelin selventää tätä teillekin, jos etsitte täältä jotain tai muuten vaan haluatte selata joitain tiettyjä postauksia. Tällaset kategoriat löytyy nyt tuolta sivupalkista:

 photo matka_zpsazwdsvxe.jpg Reissut & Matkailu
Postauksia tällä hetkellä 25
Tämän tagin alta löytyy kaikki matkailuun liittyvät postaukset - vinkit, maisemakuvat, matkahaaveilut, omat lempparit. Toisin sanoen aina kun pääsen Suomen rajojen ulkopuolelle, niin tämän kategorian alle tulee juttua!

Inspiraatiot & Unelmat
Postauksia tällä hetkellä 26
Kaikki mun lukuisat haaveilut. Kollaaseja, joista oon itse hakenut inspiraatiota ja muutamia DIY-juttuja, joiden avulla oon voinut antaa ehkä jollekin teistä inspiraatiota.

 photo paikat_zpsilwn1cg8.jpg
Paikat & Tapahtumat
Postauksia tällä hetkellä 45
Kotaretket, keikat, juhlat, messut, kylpylät, puistot, bileet, festarit, mökkireissut, kansallispuistot, juhlapyhät. Postauksia kivoista paikoista täällä Suomessa plus menoa ja meininkiä näin muutenkin. 

Vinkit & Teemapostaukset
Postauksia tällä hetkellä 67
Kaikki musavinkit, sarja- ja elokuvalempparit. Kaikki postaukset, jossa on ollut joku tietty asia, josta oon halunnut kertoa. Näitä on tosin valitettavan vähän. Täältä löytyy myös kaikki koosteet, kuten vuosikoosteet ja kesäkoosteet. 

 photo koti_zpsgniqlcgf.jpg
Koti & Ruoka
Postauksia tällä hetkellä 36
Kaikki kuvat ja jutut meidän kodista - kukat, kynttilät, purkit ja kaikki muu. Täältä löytyy myös ne harvat reseptit, mitä oon täällä jakanut!

Haasteet & Kyselyt
Postauksia tällä hetkellä 23
Kaikki haasteet, gallupit, kysymyspostaukset.

 photo vaatteet_zpswkosujyj.jpg
Vaatteet & Ulkonäkö
Postauksia tällä hetkellä 112
Tämän tunnisteen alla kaikki asukuvat, uudet ostokset, vaatteet, asusteet, kengät, lasit, meikit, hiusjutut. Kaikki mikä tässä blogissa liittyy ulkoseen olemukseen ja ulkonäköön.

 photo opiskelu_zpsktg9my0s.jpg
Opiskelu & Työ
Postauksia tällä hetkellä 10
Kaikki omat vinkkini ja ajatukset opiskeluun liittyen, mitkä on tähän mennessä kohdistunut aika pitkälti luokanopettajan koulutukseen. Joitakin työhön liittyviä postauksia, kuten tunnelmia leiriohjaajan työstä. 

Näitä kategorioita päivitellessäni jäin pohtimaan, mitä sitä itse haluaisi tähän blogiin enemmän. Haluaisin sekalaisten kuulumis-postausten kaveriksi enemmän postauksia, millä ois joku teema tai tarkotus. Antaa vinkkejä tai kertoa mielipiteitä. Enemmän reseptejä, enemmän diy-juttuja, enemmän omia ajatuksia. Viimesimmästä kysymyspostauksesta on kulunut jo aikamoinen tovi aikaa, sekin vois olla kiva? Oon saanut muutamia postausehdotuksia ja tarkotus ois alkaa toteuttaa niitä! Jos sulla on joku idea, mitä haluaisit tästä blogista lukea niin ehdotuksia saa heittää alle! :-) Mitä enemmän ja mitä vähemmän?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3