sunnuntai 28. helmikuuta 2016

helmikuun suosikit & inhokit

Suosikit:

 photo DSC_0058_zps5nxmglbi.jpg  photo DSC_0060_zpsmhsywwej.jpg V A A T E
Jumppahousut

Helmikuussa tein yhden vaatehankinnan, joka tuli kyllä tarpeeseen. Kun oon alkanut taas liikkua enemmän, niin yhdet jumppatrikoot eivät oikein meinannu riittää. Siispä aloin metsästämään toisia kaveriksi! Nää ihanat löyty KappAhl'ista kolmenkympin hintaan ja tykkään tosi paljon, jalassakin on olleet jo useamman kerran.

 photo 1401x788-the-revenant-DF-02339R_rgb_zps27roxalb.jpg E L O K U V A
The Revenant
kuva täältä.

Vuosipäivänä käytiin katsomassa The Revenant, jota voisin kyllä suositella. Ei siitä nyt mitään ultimatelempparia tullut, mutta oli kyllä katsomisen arvonen leffa ja eiköhän se jokusen Oscarin pokaa ensi yönä. Hiukan liian pitkä oli mun makuun, mutta muuten tosi jees, vaikka olikin aika raju.

 photo niska2_zpss4nlxx8y.jpg S I S U S T U S
Pub Niska
kuva täältä.


Käytiin kahden koulukaverin kanssa Turussa tässä yks päivä ja ruokapaikaksi valikoitu Niska. Pizza oli ihan jees, mutta eniten paikassa viehätti sen sisustus. Aivan ihanan näköstä! Voisin täyttää kotini vaikka kokonaan noilla ihanilla puulaatikoilla. Suosittelen poikkeen, varsinkin jos tykkää vähän fiinimmästä pizzasta. 

 photo DSC_0061_zps4tavjnhc.jpg T V
Kadonneet

Tätä oon kattonu nuorena ja ohjelma on jäänyt vahvasti mieleen. Olinkin aika innoissani, kun huomasin, että Kadonneiden kaikki jaksot näkyy Yle Areenasta! Tää siis kertoo suomalaisista kadonneista, joiden kohtalo ei oo koskaan selvinny. Tosi mielenkiintonen ohjelma, jota ollaan nyt pikkusiskon kanssa tässä urakoitu. 

 photo big_Kosa_14082021_zpsszyppqnx.jpg M U S I I K K I
Olavi Uusivirta
kuva täältä.


Kuun alussa oli Olavin keikka, jonka johdosta miehen musiikkia on tullut kuunneltua aika paljon! Inhokit:

 photo DSC_0065_zpsfqtpscdv.jpg Neulominen
Kässän kurssilla mun on täytynyt opetella neulomaan ja oon todennut, että virkkaaminen on niin enemmän mun juttu! Nyt vaan täytys koittaa saada toi säälittävä säärystin loppuun niin pääsisin taas virkkaamisen pariin... 

Masispäivät
Oon monina päivinä ollu tosi masentunu, epämotivoitunu ja väsynyt. Osaks ainakin johtuu varmaan harmaista päivistä, sillä auringon paistaessa mielikin tuntuu paljon kirkkaammalta. Välillä on tuntunut myös tosi yksinäiseltä ja siltä, ettei oo mitään tekemistä. Toivotaan, et kevään tullen mielikin piristyis. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3