sunnuntai 14. helmikuuta 2016

kulmakarvakriisi part sata

 photo DSC_0041_zpsuv0tromp.jpg
Käyn jatkuvaa kamppailua kulmieni kanssa. Mullahan on tosi harvat ja vaaleat kulmat luonnostaan, joten mielellään laitan niitä, koska tuohan kulmat raamit koko kasvoille. Aikojen saatossa oon koittanut värjätä kulmia, käytössä on ollut tummia ja vaaleita kulmakyniä sekä puuterimaisia tuotteita. Viimeisimpänä hankintana mulla on Anastacian Dipbrow Pomade, joka on tuskin jäänyt keltään kauneusaiheisia blogeja lukevalta huomaamatta. Kyseessähän on enemmänkin vahamainen tuote, joka oli itselle ihan uusi ja vieras. Nettiä selatessani en kuitenkaan päätynyt yhteenkään huonoon arvosteluun tästä tuotteesta, joten päätin pistää rahan siliäks ja ostaa tän paljon hypetetyn tuotteen. Kallis, hypetetty tuote ja pari tutoriaalia netistä, niin täydelliset kulmat on taattu? No eihän se nyt ihan niin mennyt.

Oon tosiaan noin kuukauden ajan käyttänyt Dipbrow Pomadea kulmiin ja kehitystä on tapahtunut, mutta eipä tuo tuote mulle mikään itsestäänselvyys heti alkuun ollut, vaikka usealle se on ollut pelastus muiden tuotteiden käytön jälkeen. Niin kuin sanoin, oon jo vähän päässyt jyvälle tähän tuotteeseen, mutta eipä se vieläkään helppoa ole. Listasin mun pari yleisintä ongelmaa liittyen ylipäätään kulmien laittoon ja rinnastaen niitä myös tähän uuteen tuotteeseen. 

 photo DSC_0035_zpsmj0hs501.jpg
Ensimmäisenä pulmana: millaset kulmat haluan tehdä? Millaiset kulmat mulle sopii? 

Nettihän on pullollaan ohjeita siitä millaiset kulmien pitää olla ja mitä ne todellakaan ei saa olla. Oon kuitenkin sitä mieltä, et se on ihan yksilöllistä millaiset kulmat kenellekin sopii. Toiselle paksut, toiselle ohuet. Toiselle pyöreät ja toiselle kulmikkaat. Onhan myös sellaisia överivetoja, jotka ei vaan yksinkertasesti sovi kenellekään, mutta suht luonnollisen näköisiä kauniita kulmia on monen monta eri näköistä. 

Itse en oo vieläkään löytänyt sitä omaa tyyliä eikä kulmat tunnu näyttävän minään päivänä samalta. Jos jonain päivänä tuntuu siltä että kulmat on onnistuneet, niin koitan aina kovasti miettiä, miten siinä onnistuin ja tehdä seuraavana päivänä samanlailla, mutta eihän se ihan niin helppoa olekaan :-D Kovasti haluaisin siis nyt vakiinnuttaa kulmienlaittoprosessin, niin ettei tarvitsisi joka aamu arvuutella, että mitäköhän tänään tulee. Mutta millaset ne sit olis?

Tän Dipbrow Pomaden kanssa on ollut suurimpana ongelmana tuotteen säännöstely. Mulle oli pitkään mysteeri, miten tätä tuotetta kuuluu ottaa siveltimeen, jotta matskuu on sopivan verran ja jotta jäljestä tulee tarkkaa ja nättiä. Suurimmassa osassa tutoriaaleja tää kohta on skipattu kokonaan, mutta lopulta löysin videon, jossa asia opastettiin ja nyt homma sujuu jo paremmin! Nyt jäljestä tulee tarkkaa, mutta välillä tuntuu, että kulmista tulee mun makuun jopa liian muotoillun näköiset, kun suosin kuitenkin luonnollista näköä. Haastavimmaksi kulmien teossa koen sisänurkat. Koska itsellä on käytössä vaalein sävy eli blonde, kevyesti laitettuna tuntuu, ettei väriä jää sisänurkkiin yhtään, mutta hieman lisää väriä siveltimeen otettaessa tai vähän vahvemmin painaessa sisänurkasta tulee helposti liian kulmikas tai tumma. Tää varmasti vaatii vaan pitkäaikasta harjotusta. 

 photo DSC_0044_zpsoslgnxqx.jpg
Tämän postauksen lukiessani jäin vähän miettimään, että tuo Anastacian Brow Wiz -kulmakynä ois varmaankin ollut omaan käyttöön parempi, sillä kynä olis varmasti helpompi käsitellä ja jälki ei ole niin viimeisen päälle. Tuon postauksen viimeistä kuvaa katsoessa itseä ainakin miellyttää Wizin jälki enemmän. Anyway, raha on jo tuhlattu, joten jatkan harjoittelua tämän tuotteen kanssa! 

Löytyykö täältä sielun kumppaneita, joita ei oo kauniilla kulmilla siunattu eikä kulmien laitto tunnu aina sujuvan kuin tanssi? Löytyykö kenties antaa vinkkejä tän kyseisen tuotteen kanssa työskentelyyn tai muuten vaan kulmien laittoon liittyen? Saa nähdä opinko ikinä tekemään itselleni kauniita kulmia rutiinilla vai tuleeko se aina olemaan harvojen päivien luksusta. 

2 kommenttia :

  1. Kuulostaa tutulta! Mulla on kans _aina_ ongelmia kulmien laitossa, niistä tulee joka kerta ihan eriparia ja eri päivinä ihan erilaiset. Haluaisin niin kokeilla noita Anastasia kulmatuotteita, muttakun kaikki sanoo että ne on haastavia...enkä kaipaa kyllä yhtään lisähaastetta mitä kulmien muotoiluun tulee haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompas "kiva" kuulla, että muitakin toivottomia on! Musta kun on tuntunut, että oon tasan ainoo, joka käyttää tällasia määriä aikaa harmitellen omia kulmia :-D Uskon kyllä, et se Wizbrow -kynä ois varmasti helpompi, kuin tää vaha ja sivellin -kombo, mut eiköhän näitäkin pikku hiljaa opi käyttämään! Tuuppa heti kertomaan, jos joskus löydät jonkun hienon ratkasun tai tuotteen mikä toimii hyvin sun kulmiin, sillä tuskin nää ongelmat on mullakaan takanapäin vielä hetkeen aikaan! ;-)

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3