torstai 10. maaliskuuta 2016

viime viikosta ja hiukan tästäkin

 photo snap1_zpseh78afis.jpg Viime viikolla:
Maanantaina kävin hammaslääkärin tarkastuksessa, jossa selvis, ettei mulla oo yhtään reikää, wuhuu! Tosin yhdeksän alkavaa reikää löytyy, joita vihloo pirusti, joten nyt vissiin pitää vaan oottaa reikien suurenemista tai toivoo, et ahkeralla hampaidenharjauksella ne reiän alut parantuis... Nice. Maanantaina vietin vapaapäivää ja illan vietin katsoen Oscareita. Oscareihin liittyen on pitänyt tehdä yksi postauskin, mutta myöhemmin selviää, miksi se on vieläkin tekemättä.... 

Tiistaina meillä oli koulussa hiihtoa (mentiin sukset jalassa hippaa ja pelattiin jalkapalloa yks suksi jalassa, perus OKL) ja oli tosi hauskaa! Ilma oli kuin morsian, arska paisto ja onhan noi mun luokkatoverit niin mainioita, et niiden kaa touhuaminen on aina hauskaa. Parasta kuitenkin tiistaissa oli se, että sain kesätöitä!! Pääsen siis leireille ohjaajaksi missä olin pari kesää sitten ja se tarkottaa, ettei tänä vuonna tarvitse koko kesää viettää Olkiluodossa siivoten! Tää oli siis paras uutinen aikoihin.

Keskiviikkona painoin duunia käsityökasvatuksen perusopintojen eteen valmistamalla ennakkotehtävää, josta tuli lopulta aika hyvännäkönen! Pelkään kyllä kovasti, et tekstin määrä on liian vähäistä mun posterissa.... Noh, tämän kuun lopussa selviää miten käy.

 photo snap2_zpsplbmbe90.jpg Torstaina mulla oli oikee touhupäivä. Aamukasilta yksi luento, jonka jälkeen koko päivä siivoamista ja leipomista. Käväsin mä illalla tanssikurssilla, mutta muuten kotioloissa meni päivä. Oli kyllä mahti olo illalla tehokkaan päivän jälkeen puhtaassa kodissa!

Perjantaina meillä oli kiva ensimmäinen yhtiksen demo, missä pääsi vähän pohtimaan ja miettimään. Illalla meille tuli yökyläilijöitä nimittäin äiti, pikkusisko ja mummu huristelivat tänne meidän seuraksi! 

Lauantaina saatiin lisää porukkaa, kun kummitätini perhe liittyi seuraan ja siinä päivä meni kahvitellessa, mammuttimarkkinoita kiertäessä, pelejä pelaillessa, Wanhaa Raumaa kiertäessä ja kuulumisia jutustellessa. Mä kyllä nautin sukulaisten seurasta sekä emäntänä toimimisesta, joten oli ihanaa, kun iso porukka jaksoi tänne Raumalle ajella meitä katsomaan!

Sunnuntaina pitikin kiriä kouluhommissa ja tein muun muassa enkun kurssille puheen mun suurimmista unelmista. Myöhemmin tunnilla todettiin, että opettajan ammatti ei ollut ehkä kovin hyvä valinta mun unelmia aatellen ja että ehkä mun kannattais alkaa lotota.... Kalliita unelmia vai?? :-D

 photo snap3_zpsmp2dqvug.jpg Tämä viikko:
Syy, miks täälläkin on ollut hiljaista, on se että meillä on alkamaisillaan harjoittelu. Ens viikoks pitäis olla useempi jaksosuunnitelma tehtynä ja viikko on täyttynyt harjoittelun ohjausluennoista. Tähän sit tietty muut kurssit päälle. Eilenkin tuli vietettyä kevyet 12 tuntia yliopistolla ja tuntuu, että koko ajan on kiire ja koko ajan pitäis olla jotain kouluhommaa valmistelemassa. Tätä rumbaa jatkuu vielä ainakin ensi viikko ja voi olla, että blogi pysyy aika hiljaisena. On kuitenkin hienoa, että päästään taas pitkästä aikaa niihin oikeisiin open hommiin! Tosin nuo kutosluokan jotkut aiheet hieman jännittää kuten fyken generaattori ja sähkömoottorit, kässän hupparin ompelu ja musiikin ooppera ja äänialat. Noh, työtä riittää ja eiköhän näistä selvitä! 

Ps. Sorit kököistä puhelinkuvista, ei oo paljon tullut kuvailtua!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3