sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

tv-kevät

Niin kuin oon tainnut täällä aiemmin mainitakin, niin lähes kaikki vapaa-aika mikä mulle harjottelun jälkeen jää, kuluu telkkarin ääressä. Halusinkin mainita muutamia hyviä ja koukuttavia sarjoja, joita oon tässä pitkin kevättä seuraillut ja nämä kaikki löytyy netistä, joten itsekin pääset vielä mukaan kelkkaan, jos joku näistä alkoi kiinnostamaan! 

 photo DSC_0376_zpsamhftpez.jpg
Marja Hintikka Live
Mistä näkee? YleAreenasta näkyy sekä ensimmäisen että toisen kauden jaksot.

Opiskelen luokanopettajaksi, joten jonain päivänä musta tulee ammattikasvattaja (miten toi kuulostaakin niin naurettavalta :-D) sekä toivottavasti musta tulee vielä joskus äiti. Vaikkei nää asiat oo vielä kohdallani ajankohtaisia, niin kyllä mua kovasti kiinnostaa kasvatukseen, perhe-elämään ja lapsiin liittyvät jutut, haasteet ja ongelmat. Marja Hintikassa on tosi kiinnostavia aiheita sekä vieraita, joka pistää itsenkin pohtimaan. 

Temptation Island Suomi
Mistä näkee? Ruudusta sekä neloselta keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.


Tää on jotenkin niin koukuttava ohjelma. Ei kai tähän muuta tarvi sanoa. Jos tykkää tällasesta älyvapaasta tosi-tv:stä niin kantsii kattoo :-D

Bachelor Suomi
Mistä näkee? Ruudusta sekä neloselta tiistaisin klo 21.


Tätä ohjelmaa en aatellu edes alottavani katsoon, mutta sit kun joku päivä olin vailla katsottavaa niin päädyin sit tsekkaan ekan jakson tästä. Noh, jäinkin sit heti koukkuun ja niin katsoin kaikki muutkin jaksot mitä tähän mennessä on kerennyt tulemaan. Yllättävän jännää se vaan on, et kenen kans Juha kismailee seuraavaks ja kuka sen ruusun nyt saakaan :-D 

 photo DSC_0353_zpstccxcn0s.jpg
Kielletty rakkaus
Mistä näkee? Ruudusta sekä neloselta maanantaisin klo 21.


Tähän en oo varsinaisesti jäänyt koukkuun, mutta kaikki jaksot on silti tullut katsottua. Mielenkiintosia tarinoita kyllä ja ois kyllä hienoo, jos jotkut ahdasmieliset tätä katsois ja ehkä alkais ymmärtään vähän paremmin muita ihmisiä ja erilaisuutta. Mielenkiinnolla kyllä ootan millasia tarinoita sieltä on vielä tulossa.

Suomen ihanimmat häät
Mistä näkee? Katsomosta sekä AVA'lta tiistaisin klo 20.

Mähän aina unelmoin omista häistä, joten tietenkin halusin tsekata tän uusimman hääohjelman. Viljamin mukaan tää on syvintä kuraa, mitä telkkarista voi kattoo, mut ite oon tätäkin tykännyt katella. Onhan tää morsiusraatisysteemi hiukan kyseenalainen, koska mitä kukaan muu on sanomaan toisen häistä, että saako siellä olla pelkkää kasvisruokaa tai että puetaanko hääparin koirat hääpukuihin. Musta on kuitenkin ihan kiva kuulla muiden mielipiteitä eikä se siks mua haittaa niin paljon. Jos tykkää häistä, niin suosittelen!

 photo DSC_0370_zps8du4kg41.jpg
Näiden lisäks tietysti suosittelen jo aiemmin mainitsemaani Au Pairit Australiassa, joka näkyy kokonaisuudessaan YleAreenassa. Katselin tässä hetki sitten kokonaisuudessaan Katsomosta myös Amerikan unelmavävyt, joka kans yllätti mut koukuttavuudellaan (kaikki herrat tosin loppujen lopuks valitsi just ne tytöt kestä en tykänny). Jos vakavempaa osastoo kaipaa niin Arman pohjantähden alla on myös kova, jota aiemminkin jo suosittelin. Itse haluaisin mielenkiinnosta käydä YleAreenasta katsomassa Sohvaperunoita, että onko siinä hommassa mitään päätä tai häntää. Tuskin ei ja todennäkösesti just sen takia saatan siihenkin jäädä koukkuun... Löytyykö täältä Sohvaperunoiden katselijoita? Kannattaako alkaa katsomaan? Myös Satuhäät on semmonen, jota voisin tällasena hääfriikkinä alkaa katsomaan. Huhhuh, kyllä tässä katsottavaa riittää!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3