tiistai 3. toukokuuta 2016

täyttä juhlaa

 photo page_zps1blnuqo9.jpgOpiskelijan parasta aikaa. Kaks aika hitsin kivaa viikonloppua takana. Tietenkään näistä juhlista kumpikaan ei ois ollut mitään ilman näitä huikeita tyyppejä! Ensin juhlittiin vuosijuhlia ja sitten perinteistä opiskelijajuhlaa, vappua. photo page2_zpspp0mo1kc.jpg
Vuosijuhlat
 photo page3_zpsg3hnntol.jpg
Huhtikuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna juhlittiin meidän ainejärjestön, Opekkaan, vuosijuhlaa. Opekas täytti 120 vuotta, mikä tarkoittaa, että ainejärjestömme on lähes 30 vuotta vanhempi, kuin itse Turun yliopisto, jonka alaisuudessa opiskelemme! Aika jännää, mutta jätetään suuremmat historiikit sikseen. 

Vuosijuhlat oli ihan viimeisen päälle järjestetty ja olin tosi innoissani ottamassa osaa elämäni ensimmäiseen iltapukujuhlaan! Kattaukset oli tosi kauniit (kuvat ei tee yhtään oikeutta), ruoka todella hyvää ja tunnelma katossa. Yks lempparikohdistani illassa oli se, kun kaikki miesjuhlijat nousivat ylös laulamaan Romanssin meille naisille, oli aika hieno! Illan päätteeksi oli tanssit ja orkesteri soittamassa. Ilman avecia olin vähän huolissani, kuinka pääsen tanssimaan, mutta kyllä sitä onneksi pääsi monen monet tanssit tanssimaan! Kiitokset vain tanssittajille! Ihan huippu ilta. 

Seuraavana päivänä olikin perinteinen, vujujen jälkeinen silliaamiainen eli sillis, joka tällä kertaa kulki teemalla sirkus/tivoli. Siellä  tuli siis vietettyä lauantaipäivä eläinasuun pukeutuneena.

 photo page4_zps0mdroptx.jpg
Wappu 2016
 photo page5_zpsaoxtiwtr.jpg
Seuraavana viikonloppuna oli vuorossa vapun juhlinta. Vappuaaton päivänä otettiin osaa norsupalloturnaukseen kokoomallamme joukkueella ja tultiin kolmannelle sijalle. Voitettiin myös paras pukeutuminen ja postauksen alussa näkyykin meidän hienot tiimipaidat "Rock it and own it!" :-D Paidan taakse tietysti lisättiin pelinumerot ja nimet (itse olin Paulinho 10!). Turnauksen jälkeen nopee käväsy kotona suihkussa ja sitten juhlinta sai alkaa!

Kevään lämpimin päivä, "kultapöksyt" jalassa, hyviä tyyppejä, hiukan juhlajuomaa, hienoin minion-pilli, saippuakuplia, serpentiiniä, kesän eka jätskipallo ja hyvä meininki. Näistä oli mun vappu 2016 tehty. 

Kyllä opiskelijana on välillä niin hienoa olla!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3