sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

my first peplum

 photo DSC_0619_zpsd20lntfn.jpg  photo DSC_0613_zpsiqfnpzj2.jpg  photo page_zpsi9xniimx.jpg  photo DSC_0624_zpshqy1jwzw.jpg
Tässä asussa tuli huideltua viime viikonloppuna, kun kävin kuvaamassa yhden pienen pojan ristiäisiä sekä käytiin syömässä ja leffassa Tampereella. Paita on uus hankinta, ostin sen jonkin aikaa sitten H&M'stä, kun käytiin Porin Puuvillassa aleshoppailemassa. Alkuperänen hinta tais olla 29,99 ja sain sen seitsemällä eurolla, ei paha! Kiva tommonen vähän siistimpi paita. Paita on myös mun ensimmäinen peplum-mallinen yläosa, vaikka se trendi taitaakin olla jo aika hyvin takana päin. En itse pahemmin siihen trendiin syttynyt, mutta tähän yksilöön kyllä!

Ai että, nyt meitsikin on sitten lomalla! Kuukausi lomailua tiedossa ja ensimmäinen viikonloppu on ainakin mennyt tosi kivasti, ehkä kertoilen siitä myöhemmin lisää. Tiistaina lähdetäänkin kaveriporukalla muutamaks päiväks mökille, joten rentoilua ainakin tiedossa, superia! Katotaan josko kerkiäisin vielä ennen sitä postailla, sillä kone tuskin lähtee mökille mukaan. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3