tiistai 2. elokuuta 2016

ensimmäinen lomaviikonloppu

 photo DSC_0742_zps7qdyzbzs.jpg  photo DSC_0775_zpskdhp6ifv.jpg  photo DSC_0786_zpszaldpmbw.jpg  photo DSC_0740_zpsgtabwkec.jpg  photo DSC_0751_zps1uexuzwj.jpg
Ensimmäinen lomaviikonloppu kului mukavissa merkeissä. Lauantaina oltiin koulukaverin auttavana kätenä muutossa, tehtiin omatekosia subeja ruuaks sekä käytiin kiertelemässä kansainvälisiä suurmarkkinoita. Sunnuntaina käytiin Poroholman ravintolalaivassa Captain Jack'issä syömässä herkulliset burgerit sekä Rauman näkötornissa ihastelemassa maisemia. Ihan kivat näkymät oli ja jopa Olkiluoto näkyi sieltä ihan selkeästi 20 kilometrin päässä. Ja olin onnellinen, kun ajattelin ettei sinnekään tarvitse taas pitkään aikaan mennä!

Rento viikonloppu siis takana ilman mitään sen ihmeellisempää ohjelmaa. Eilen lähdettiin Raumalta ja tultiin Vesilahteen, koska tänään tarkotuksena olis lähtee kaveriporukalla mökille! Mökillä ollaan sit aina perjantaihin asti, joten sormet ristiin, että sää suosis eikä jouduttas kaikkia päiviä istuskeleen kylki kyljessä sisätiloissa. Mut tosi kivaa! Ja jos sää suosii, niin myös viikonlopulle on tiedossa mukavaa ohjelmaa :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3