maanantai 8. elokuuta 2016

rentoa lomameininkiä

 photo DSC_0799_zpsangmvroo.jpg  photo DSC_0793_zpsyupexxpk.jpg  photo DSC_0797_zps8q9c2ng0.jpg
Hirveesti taas kaikkee kivaa lomatekemistä takana! Tiistaista perjantaihin viihdyttiin kaveriporukan kanssa mökkeilemässä ja oikein mukavaa oli! Tehtiin ruokaa, herkuteltiin, kisailtiin mökkiolympialaisten ja eri lautapelien merkeissä, musa soi lähes pysäytyksettä ja katsottiin Lauran kans hieman myös Netflixiä sen aikaa kun pojat viihty kalassa. Perus mökkilaiffia siis. Ite tosin skippasin saunomisen ja uimisen, mikä kyllä näin jälkikäteen kuullostaa aika leimiltä valinnalta. Mut hauskaa oli! Kamerakin oli messissä, mutta yhden yhtä kuvaa ei tallentunut... 

Lauantaina pyörähdettiin Ideaparkissa, missä käytiin syömässä Panchon herkkuruokaa sekä tein yhden pitkään harkitun ostoksen... Siitä ehkäpä enemmän myöhemmin, sillä se ansaitsee oman postauksensa! Eilen oli alunperin suunnitelmissa lähteä sukulaisporukalla Seitsemiseen kävelemään, mutta koska ennustukset uhkas sadetta, niin täytyi sitä suunnitelmaa siirtää. Kummitäti sit kutsui meidät sen sijaan lettukesteille ja tehtiimpä siitä sit spontaani reissu myös uimarannalle, kun keli osottautukin tosi lämpimäks ja hienoks. Hetken siinä sai sulatella, mut loppujen lopuks itekin päädyin uimaan ja kastamaan kauan kasvatetun talviturkkini! 

Eilen lähdettiin vielä illan suussa ajelemaan Raumalle päin ja täällä sit vietellään taas muutama päivä. Leipastiin tossa suklaamuffinseja iltapalalle, joten taidampa seuraavaksi mennä maistelemaan niitä! Tälle lomaherkuttelulle ei näy loppua.... Mut ehkä se on ihan ok, koska loma.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3