torstai 18. elokuuta 2016

sekalaisia juttuja

 photo DSC_0072_zpswoj1l4oe.jpg
Noin vuosi sitten ostin tän nykysen kännykän ja oon pitänyt sitä ilman mitään suojakuoria ja hyvin se on pysynytkin ehjänä. Nyt kuitenkin Viljami osti uuden kännykän ja kaipasi siihen kuoria niin päätin sitten tilata itsellekin samalla! Tällä kertaa tilasin tällaiset silikoniset norsukuoret, jotka maksoi Ebayssa suunnilleen euron verran. 

 photo page_zpswz0hemzl.jpg
Mummu oli ostanut meille tän viherkasvin kansainvälisiltä suurmarkkinoilta silloin kun he olivat Äitin ja Jannan kanssa mun luona vierailulla. Mummua oli pistänyt silmään meidän kuihtunut jukkapalmu ja se saikin sitten tilalleen tämän kasvin, jonka nimestä ei ole kyllä mitään tietoa. Kiitos Mummu, tää on hieno!

 photo DSC_0030_zpsvho9bk8r.jpg
Saatiin mieluisaa postia. Viljamin kummisetä meni kesällä uusiin naimisiin maistraatissa ja ens kuussa on sitten aika juhlia! En ookaan ennen ollut syksyhäissä. Kai sitä voisi jonkun kivan uuden syksyisen mekonkin hommata näihin partyihin... :-)

 photo DSC_0054_zpsqqvbpdxt.jpg photo DSC_0057_zpsbbumd4xh.jpg
Viime viikon perjantaina pojat piti Olympialaiskisakatsomoa, joten mä ja Laura päätettiin keksiä meillekin jotain kivaa tekemistä. Päädyttiin herkkuaamiaiseen ja yleiseen juoruiluun! Runsas aamupala ei oo koskaan huono idea ja tällasia pitäskin tehdä paljon useemmin. 

 photo page2_zpsl71p0l8v.jpg
Nyt on laukut pakattu ja täpinöissään odotellaan huomisaamuun, jolloin lennämme täältä sateisesta säästä auringon alle! Voi olla, ettei ens yönä uni oikein maistu ja mahassakin alkaa kiertää jännityksestä, mutta kivaa päästä vihdoin reissun päälle. Blogi tulee siis pitämään hiljaisuutta jonkin aikaa, mutta viimeistään syyskuussa palaan sitten päivittelemään matkakuvien kanssa. Rooma, Napoli, Garda ja Venetsia, täältä me tullaan!!

2 kommenttia :

 1. Vitsit miten söpö tuo norsukuori :D

  Ja ihanaa reissua teille, ootan jo innolla matkajuttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mustakin se oli aika söötti! :-D Kiitoksia, reissu meni hyvin ja postauksia tulossa pikimmiten! ;-)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3