maanantai 19. syyskuuta 2016

auringonkukkia ja kuulumisia

183 184 185 186 187
Syyskuun aikana en ookaan paljon muuta päivitellyt kuin Italia-juttuja, joten vähän kuulumisia tähän väliin. Viime viikkoina oon siis...

 Ottanut Viljamin siskonpojasta Topiaksesta ihania puolvuotiskuvia, jotka onnistui aika kivasti! Harmi, etten pääse niitä tänne jakamaan, on hän kuitenkin sen verran valloittava nuori mies :-)

 Käynyt lavatansseissa äitin ja Jannan kanssa. Tuli sitä jonkin verran pyörähdeltyä tanssilattiallakin, mutta ei vielä pokka riittänyt mennä riviin! Ehkä vielä joskus uskallan.

 Ollut Red Hot Chili Peppersien keikalla Hartwalilla ja hyvä reissu oli vaikkei keikka kaikkia odotuksia lunastanutkaan. Pitkään oon haaveillu pääseväni tän bändin keikalle ja odotukset oli aika korkeella. Noh, setlist ei ihan miellyttänyt, mutta näille nyt ei mahda mitään! Sen lisäks oltais kaivattu bändiltä enemmän kontaktia yleisöön, sillä suomalaiset on sen verran nihkeitä, että olis vaatinut hieman laulattamista ja "tapututtamista" että jengi ois päässy täysillä fiilikseen. Mutta en nää syytä miksen voisi mennä RHCP'ta katsomaan joskus toistekin! Valoshowt oli upeet, energiaa löyty vanhoilta äijiltä kuin pienestä kylästä ja olihan siellä niitä omiakin lempparibiisejä. By the way oli ihan huippu!!

 Ostanut pikkusiskolle synttärilahjaksi Tallinnan matkan. Janna täytti siis 18 vuotta ja ollaan jo jonkin aikaa puhuttu tyttöjen reissusta Viroon, niin päätimpä sit yllättää siskon synttäreitten kunniaks! Vielä tosin pitäis reilu kuukausi jaksaa odottaa, mutta eiköhän se nopeasti mene. 

Juhlinut Viljamin kummisedän häitä ja oli mukavaa nähdä monia Viljamin sukulaisia, joita ei tuu niin usein nähtyä! Tosi kivaa porukkaa ettei senkään puolesta haittais joskus tuohon sukuun päästä ;-) Hehe, ei mutta mukavat pienet juhlat!

Katsonut myös leffoja. Pidin kerran itsekseni maanantaisen leffaillan sängyn pohjalla kynttilän valossa kera dippivihannesten ja Isi hoitaa -leffan (joka ei muuten petä koskaan). Jannan kaa katseltiin klassikkokauhu Hohto, joka oli yhtä pelottava ja outo kuin aiemminkin. Eilen sitten oltiin Jannan kanssa leffassa katsomassa Teit meistä kauniin ja matkalla sinne nappailtiin nää kuvatkin. Leffa oli kyllä hyvä! Jos yhtään kiinnostaa Apulannan alkutaival niin suosittelen kyllä. Itseä jäi kiinnostamaan vielä entistä enemmän Apulannan uran eteneminen sekä tarinat biisien takana.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3