tiistai 20. syyskuuta 2016

italia - day 5 - napoli

182
Hupsista, tää jäikin ainooks kuvaks Napolista ja tääkin on otettu laivasta käsin matkalla Caprille :-D Viides päivä oli meidän vika päivä Napolissa ja käytettiin se kiertämällä kaupunkia - tarkemmin ottaen tyttöjen kanssa kiertämällä kauppoja ja siks ehkä kuvatkin jäi ottamatta. Napolista löyty siis kaikki kivat vaateketjut kuten Bershka, Stradivarius ja Pull&Bear. Vaikka ahkerasti kierrettiin niin itse en löytänyt kuin yhden paidan, siitä tulossa kuvia myöhemmin. 

Napoli ei muutamia rakennuksia lukuunottamatta itsessään ole mikään ihmeellinen paikka ja meilläkin se toimi ennemmin majapaikkana, josta päästiin siirtymään eri paikkoihin. Napolin läheltä olisi löytynyt myös mm. Vesuvius ja Pompeii, jotka on varmasti hienoja paikkoja, mutta jäi tällä kertaa meiltä välistä. Näin jälkikäteen Napoli muistuu mieleen aika likaisena ja rupuisena paikkana, jossa meidän porukalta yritettiin kahteen otteeseen varastaa repusta - tuloksetta onneksi. Ei siis todellakaan hienoimpia kokemiani paikkoja, mutta ihan kiva silti! No hard feelings. Ja kämppä meillä oli tosi jees!

Napolista siirryimme ensin junalla takaisin Roomaan ja sieltä meillä lähti yöjuna kohti Veronaa, josta meillä oli vielä vaihto Garda-järvelle. Yöjuna oli aika jännä kokemus! Unta ei montaa tuntia kertynyt, mutta onneks sitä ollaan vielä nuoria. Samaisena yönä Italiassa tapahtui täälläkin uutisoidut maanjäristykset ja mekin siltä kohdin porskutimme junalla ohi, mutta onneksi muutamaa tuntia aikasemmin. Järistyksiä ei siis tunnettu ja ehjinä, mutta väsyneinä saavuttiin Desenzano del Gardalle aamun sarastaessa. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3