maanantai 26. syyskuuta 2016

italia - day 6 - desenzano del garda

 photo DSC_0318_zpszljzsh0p.jpg  photo DSC_0311_zpsn9sb2deq.jpg  photo DSC_0302_zpsayovwdwl.jpg  photo DSC_0329_zpswtjrzbqo.jpg  photo DSC_0307_zpsk1eeusyp.jpg
Garda-järvelle saavuttiin aikaisin aamulla ja mentiinkin heti järven rannalle ihaileen auringon nousua. Kyllä oli nättiä! Ihasteluiden ja kuvailujen jälkeen lähdimme rullailemaan matkalaukkujen kanssa kaupan kautta kohti meidän majapaikkaa. Meidän kämppä oli kyllä tosi jees ja siellä oli kaksi parveketta, josta toiselta oli näky järvelle. Kämppä sijaitsi Rivoltellassa, joka oli tosi viihtysää aluetta. 

Eka päivä Gardalla oli mulle ainakin aika raskas lähes unettoman yön jälkeen. Kämppään asettumisen jälkeen muut lähtikin lähirannalle ja mä jäin ottaan päikkäreitä. Iltapäivällä käytiin tutustumassa paremmin Desenzanon keskustaan ja käytiin syömässä. Tosi viihtysä ja ainakin tuohon aikaan suht rauhaisa paikka, tykättiin kyllä! Niin kuin sanoin, eka päivä Gardalla meni vähän sumussa, mutta seuraavana päivänä päästiin jo tekemään enemmän. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kaikista kommenteista ! (-: