maanantai 5. syyskuuta 2016

tv-friikin syyskuu

Mulle paras tapa rentoutua on asettua sohvalle jonkun hyvän sarjan ääreen. Kesän ajan oon ahminut Täykkäreitä dvd'ltä, mutta nyt on taas se kiva aika vuodesta, kun telkkariohjelma täyttyy uusista sarjoista ja tuotantokausista. Telkkarista mun ei tuu seurattua juurikaan näyteltyä ohjelmaa vaan erilaisia realityja. Selkeyttääkseni itseäni ja myös vinkatakseni teille oon tehnyt kalenterinäkymän tälle kuulle, mistä näen milloin mikäkin ohjelma alkaa! Tekis jotenkin mieli vielä vakuutella, että en oikeesti oo näin no-life, mutta kyllä mä oikeestaan oon. Joten ei muuta kun asiaan!

844e78f4-7145-4d04-8913-be945dba2d8f_zpspo6ox9p1

Haluatko miljonääriksi // la 3.9. // klo 20 // Nelonen
Täähän tosiaan alko jo viime lauantaina ja tottakai heti katottiin Viljamin kanssa eka jakso. Ite tykkään tietovisoista ja tää kuuluu kyllä meidän lemppariohjelmiin! Ja mietittiin ollaanko vaan tyhmiä vai oliko sen toisen kisaajan eka kysymys tosi vaikee?? Verrattuna ainakin sen ekan kisaajan kysymyksiin.

Ensitreffit alttarilla // ti 6.9. // klo 21 // AVA
Ootan tätä niin paljon! Ihan paras sarja. Jännittää jo nyt, että löytääkö taas joku pari oikeen rakkauden. Toivottavasti!

Exiä rannalla // ke 7.9. // klo 22 // Sub
Täähän pyörii siis jatkuvasti MTV'llä, alkuperäinen versio siis. Ollaan kateltu pätkiä ja naureskeltu niille ihmisille ja ohjelmalle. Ei siis mitään hajua mikä tässä ohjelmassa on ees ideana tai mihin tässä pyritään, mutta pakkohan tää kotimainen versio on tsekkaa!

Noin viikon uutiset // to 8.9. // klo 21 // YLE TV2
Paljon muita uutisia ei tuu katseltua, mutta tää on hyvä! Oikeeta asiaa huumorilla höystettynä. Jossette oo kattonu niin kattokaa.

X-Factor UK // la 10.9. // klo 19 // Sub
Oon kattonu Usan X-Factoreita ja ajattelin, että voisin tätä UK'n vastaavaa alkaa seuraamaan varsinkin kun siellä on tää meidän kotimaan vahvistuskin mukana. Laulukilpailut on aina mukavaa seurattavaa.

Toisenlaiset äidit // ma 12.9. // klo 20 // Liv
Oon ennen katsonut tästä sekalaisia jaksoja ja nytkin olisi tarkoitus edes osa jaksoista katsoa! Tää ohjelma tuskin tulee auttamaan mun pienen asteen vauvakuumeeseen... Mut tässä on kyllä mielenkiintosia tarinoita aina välillä!

Vain elämää // pe 16.9. // klo 20 // Nelonen
Tää nyt ei selittelyjä kaipaa, alkais jo!!

Pahan jälkeen // to 22.9. // klo 22 // Liv
Armanin uus dokumenttisarja, jossa vissiin aika rajuja juttuja tiedossa. Täytyypä myös tsekata Armanin uus talk show -ohjelma, joka alkaa syyskuun lopussa. Pohjantähden alla -dokkarisarja vakuutti mut niin, että en kyllä jätä näitä katsomatta!

Talent Suomi // 25.9. // klo 20 // Nelonen
En tätä nyt mitenkään suuremmin odota, mut voi olla ihan kivaa sunnuntaiseurattavaa. En kovin välitä Sara Forsbergista siellä tuomaristossa, mut toivotaan että yllätyn positiivisesti.

Törmäsin myös yhteen uuteen kiinnostavaan ohjelmaan, josta en kuitenkaan löytänyt aikaa milloin se tarkalleen ottaen alkaa. Tää ohjelma on nimeltään Pitääkö olla huolissaan, jossa siis jotain keskustelua nykyajan huolestuttavista asioista. Hyviä ja huonoja uutisia katsoneena nimet Miika Nousiainen ja Tuomas Kyrö pomppas sieltä esiin ja uskon, että heiltä löytyy aina jotain terävää sanottavaa, joten katselulistalle menee! 

Jos teiltä löytyy vielä lisättävää tähän listaan, niin vinkatkaa! Vähän näyttäis siltä, että syksyllä tulee vietettyä aika paljon aikaa telkkarin ääressä, mut se on ihan ok, jos jaksaa välillä käydä myös jumpassa. Opiskellakin ehkä pitäis, mutta kattoo nyt kerkeekö, hehe. Mukavaa tv'n täyteistä syksyä kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3