tiistai 4. lokakuuta 2016

italia - day 8 - malcesine

146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156
Viimeisenä päivänä Gardalla vuokrattiin autot ja lähdettiin heti aamusta ajamaan kohti Gardan pohjoispäätä - tarkemmin ottaen Malcesinea. Agendana oli kiivetä vuorille ja ihan suosiosta päätettiin tehdä reissu tytöt ja pojat erikseen. Pojat lähti vetään 15 kilometrin lenkkiä ja me päätettiin ottaa vähän iisimmin ja kiivetä 1,4 kilometriä ylös cable carin pysähdyspaikalle. Kuulostaa - ja niin se kuulosti meistäkin - helpolta jutulta, mutta voi juku. Ne oli rankimmat puoltoista kilsaa mitä oon ikinä elämässäni kulkenut!! Jyrkkää mukulakivimäkeä ylös. Loppumatkasta yksi polku oli niin jyrkkä, että jouduttiin oikeasti kiipeämään puista kiinni pitäen mäkeä ylös. Raskasta oli, mutta ihan hauskaa. Tosin ois ehkä voinut tajuta, kun turistiopas sanoi, että ylösnousun arvioitu aika on 45 min, ettei mistään ihan köykäsestä puoltoista kilsasesta oo kyse... Meillä meni nousuun puoltoista tuntia :-D

Kun päästiin takaisin alas, käytiin hakemassa pizza välipalaksi ja painuttiin biitsille huilaamaan ja virkistymään. Poikien saapuessa omalta reissultaan lähdettiin ajamaan eteenpäin aikomuksena kiertää Garda-järvi kokonaisuudessaan ympäri. Pysähdyttiin Riva del Gardaan syömään ja jatkettiin taas matkaa. Musta Gardan ympäriajo oli yks reissun kohokohtia. Mukava tsekkailla hienoja maisemia autosta käsin samalla musiikkia kuunnellen ja rupatellen. 

Palautettuamme autot kuunneltiin vielä hetki meidän kämpän läheisellä aukiolla esiintyvää Queen-coverbändiä ja pikkuhiljaa siirryttiin kämpille suihkuun, syömään ja nukkumaan. Vimppa yö ennen kotiinlähtöä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3