maanantai 3. lokakuuta 2016

piristystä kotiin

157 158
Syksyn tullen kynttilät on löytäneet taas paikkansa sisustuksesta. Ai että on mukavaa illan hämärtyessä sytyttää tuoksukynttilöitä palamaan ja nautiskella tunnelmasta! Oon sen verran innostunut kynttilöistä taas, että päätin jatkaa myös PartyLite-konsultin hommia ja kahdet kutsut olisikin jo tiedossa tälle syksylle ja toivottavasti lisää tulee!

159 160
Eteisen lipasto sai piristystä, kun ostin Granitista tuon "tauluhäkkyrän" mihin siis saa paperin tuolla klipsulla kiinni. Miksi sitä kutsutaan?! No anyway, se ei maksanut kuin vitosen ja jo hetken aikaa olenkin tuollaista metsästänyt. Pinterestistä etsin siihen kalenterin sivut ja tulostelin. Vielä eteisessä häiritsee tuo tyhjä valkoinen seinä lipaston yläpuolella ja jonkin näköstä liitutaulusysteemiä oon siihen kaavaillut... Saa nähdä mitä siihen keksisin :-)

161
Sain tuon Pentikin pannunalusen viime vuonna joululahjaksi eikä enää joulun jälkeen tehnyt mieli pitää punaista esillä, mutta nyt on tullut sen aika! Sopii tosi kivasti sekä syksyyn että jouluun, joten nyt se saa roikkua esillä pidemmän tovin. Mulla on muuten vielä viime jouluna saatu Pentikin lahjakorttikin käyttämättä, mitäköhän kivaa sieltä voisi hommata....

162 163
Syksyn tullen halusin myös vähän päivittää sohvan ilmettä uusilla tyynyillä. Beigen tyynyparin sain äitiltä ja siihen kaveriksi ostin Finlaysonin outlet-myymälästä suloisen pesukarhu-koristetyynyn, pesue olikohan se nimeltään. Viljamin mielestä se on liian levottoman näköinen, mutta mä kyllä tykkään! 

Mukavaa näin syksyn tullen vähän freesata kotia ja vaihtaa ilmettä - vaikka edes näin pienillä yksityiskohdilla. Usein tulee fiilis, että tekis mieli pistää koko sisustus uusiksi ja silloin jo pöytäliinojen vaihto tai pieni koriste-esineiden uudelleen järkkääminen voi helpottaa. Ootan sitä, että jossain vaiheessa saan siirtyä aina uuteen vuoden aikaan vaihtamalla tekstiilit sen mukaisiksi. Esimerkiks samoilla verhoilla ja matoilla menty viimeiset puoltoista vuotta, joten pieni vaihtelu niissäkin tekis ihan hyvää. Ehkä alan pikku hiljaa keräämään enemmän ja enemmän kodin tekstiilejä, jotta on sitten valinnan varaa... :-) Osaan kyllä veikata mitä talouden toinen asukki on tästä mieltä... Miehet kun ei ymmärrä tällasten päälle ;-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3