perjantai 11. marraskuuta 2016

11.11.

92 Aamulla heräsin jo varmaan seitsemän aikaan ja reilun tunnin makoilun jälkeen päätin nousta partsille kuvaamaan auringonnousua. Ihanan näköstä! Kauaa ei kuitenkaan pyjamassa ja paljain varpain viittinyt pakkasessa hengata, joten hetkeks vielä takaisin peiton alle. 

93
Aamupalaksi puuroa ja  mango-pilttiä sekä kauraleipiä. Taustalla pyöri Viaplaysta House. Mulle on kyllä muotoutunut tällanen tapa, että aina kun syön niin katson jotain ja joskus meinaakin iskeä kriisi, jos joutuu syömään ilman, että mikään sarja pyörii samaan aikaan :-D

94
Housen jälkeen nappasin koneen ja päivittelin vähän noita blogin kategorioita, tunnisteita, tageja, millä nimellä niitä haluaakaan kutsua. En tiedä onko ne nytkään kovin loogiset, mutta ainakin nuo kuvat on musta ihan hauskat! Saa nähdä kuinka kauan menee ennenkö alan taas muuttelemaan niitä... Muokkailujen jälkeen vielä nopsasti luentodiojen vilkaisu ennen tenttiä.

95
Lähettiin jo hyvissä ajoin taapertamaan koululle tämän viikon toista tenttiä varten. Eipä ihan hirveesti tullut kumpaankaan luettua. Melkein kaikki kirjat oli lainattuna, mutta lähinnä niistä tuli otsikot selailtua, eipä paljon muuta... Noh, kai se ihan hyvin meni, vaikka aikalailla tuli päästä heitettyä juttua, koska tenttikirjojen näkemyksistä asiaan ei tosiaan hirveästi ollut hajua. Onneks kyseisen tentin pitäjä on aika armollinen yleensä... Eikä muuta kuin viikonlopun viettoon!

96
Tentin jälkeen pakattiinkin kamat kasaan ja lähdettiin huristaan kohti Vesilahtea. Itseasiassa pysähdyttiin vielä Raumalla Mäkissä, koska ei oltu vielä syöty mitään ruokaa. Mahat täynnä sitten ajeltiin ja vähän aika sitten saavuttiin perille. Viljami ja Äiti lähti säbäileen (kyllä, ne käy yhteisessä sählyssä) ja mä jäin tänne kirjottelemaan tätä. 

Päätin ihan hetken mielijohteesta nyt tehdä tällasen päivä mun kanssa -tyyppisen postauksen. Eipä tänään mitään ihmeellistä tapahtunut, mutta eipä sitä yleensäkään mun elämässä. Eilen oli enemmänkin poikkeava päivä, kun kävin tekemässä lapsenlikan hommia yhessä raumalaisessa perheessä. Kahdesta seitsemään hengasin siis yhden neljävuotiaan kanssa ja ihan mukavasti meni. Pakko vielä tännekin jakaa eilisen kohokohta: Poika meni vessaan ja riisu housunsa lattialle. Kun hän sitten tuli vessasta, niin kysyin puetaanko päällihousut takaisin jalkaan. Poika vaan tokas, että "No hmmmm, ihan hyvä ajatus.... mutta ei kiitos!" Haha, ihanan kohtelias lapsi ja miksikä sitä nyt housuja pukemaan, jossei oo pakko!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3