tiistai 29. marraskuuta 2016

Iloa jokaisessa päivässä vko 47

58 59 60 61 62
Maanantaina vietettiin kässämimmien eli meidän käsityön sivuaineryhmän pikkujouluja. Ensin vähän joogattiin ja sitten jutskailtiin käsityöstä ja kaikesta muusta sekä herkuteltiin glögillä, pipareilla ja joulutortuilla. Tosi mukava ilta ja meillä on kyllä tosi kiva ryhmä!

Tiistaina sain elämäni ensimmäisen villasukan valmiiksi. Sen pari tosin vielä uupuu. Pääsin myös bodybalance-tunnilla ekaa kertaa siltaan. Syksyn alussa sain vain vähän varattua painoa mun käsille ja siitä pikku hiljaa enemmän ja enemmän. Surkeet käsivoimat sekä pelkuruus on estänyt mua aiemmin, mutta nyt onnistuin!

Keskiviikkona vietin vapaa päivää. Illalla nautittiin iltapalaksi itsetehtyjä pikasämpylöitä suoraa uunista, nam!

Torstain ilon hetki oli ehkä se, kun menin tenttiin jota kuinkin lukematta, mutta sain silti aika hyvin tekstiä kirjoitettua. Nyt vaan odotetaan tuottiko satuilu toivottua tulosta vai muuttuuko tää ilo vielä suruksi.

Perjantaina sain pitkästä aikaa siivota ihan rauhassa ja kunnolla. Siisti koti on parasta. Illalla menin serkkuja katsomaan ja lähes koko ilta siinä kuluikin Monopolya pelaillessa. Itse menin konkurssiin ensimmäisenä, kun osuin Erottajan hotelliin... Mutta olipa kyllä kivaa ja kummityttökin tokas, että tätä se tulee olemaan sitten koko joulu! Ja näinhän se taitaa olla - rakkaita ihmisiä, lautapelejä ja herkkuja. Mikäs sen parempaa. 

Lauantai oli mulla auttamisen päivä. Ensin vietin muutaman tunnin tehden joulusiivoa Iskällä ja kyllä olikin Iskä taas mielissään siivousavusta. Illaksi menin vielä Äiten remppakaveriksi asentamaan laminaatteja heidän uuteen kämppään. Kumpikaan ei ollut sitä ennen tehnyt, mutta kyllähän se parin youtubesta katsotun videon jälkeen alkoi sujua! :-D Kyllä tuli hyvä mieli, kun oli koko päivän saanut olla jollekin avuksi. 

Sunnuntaina shoppasin uudet kengät. Ja koska ei jaksettu käydä kaupassa niin turvauduttiin iltapalalla taas niiin hyviin pikasämpylöihin.

Tällä viikollakin on kerennyt olla iloa, kuten lumen paluu. Nää kuvat on otettu jo aikaa sitten ensilumesta, mutta mahtavaa, että pakkanen on ainakin hetkeksi tullut takaisin. Nyt koitan paiskia koulutöitä eteenpäin ja viikonloppuna pääseekin viettämään seuraavia pikkujouluja. Vaikka stressi painaa päälle, niin silti tää joulun aika tuo koko ajan lisää hyvää mieltä! 

2 kommenttia :

  1. Sulla on ihanan positiivinen blogi, tykkään todella paljon ja sun postauksia lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ompa mahtavaa kuulla! Kiitos tosi ihanasta kommentista ♥ Toivottavasti näin on myös jatkossa :-)

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3