tiistai 15. marraskuuta 2016

Kalkkimaalilla kauniiksi

76 77
Multa on koko ajan puuttunut se 'the chair'. Kaikki varmaan tietää mitä tarkotan? Se, mikä saa hautautua kaikkien puolikäytettyjen vaatteiden ja muun roinan alle, ettei ne kaikki ois lattialla tai sängyn jalkopäässä. Niin kuin kuvista näkyy, niin nyt mulla on sellainen! Eikä sitä muuten näiden kuvien ottamisen jälkeen oo paljon näkynytkään sen kaiken rojun alta... Mut anyway, ennen jakkaran käyttöönottoa päätin maalata sen ja siitä juttua alla!

78 
Sain tän jakkaran kesällä opiskelukaverilta, joka oli muuttamassa pois Raumalta ja oli heittämässä tätä kaatikselle. Hyvännäkönen ja tukeva jakkara, niin tottakai otin sen itselleni. Tätä on kai joskus koitettu maalailla, mutta maalipinta oli vähän niin ja näin, epätasainen ja kulunutkin. Onneks mulla just sattui olemaan kotona maali, joka oli alunperin hommattu eri tarkoitukseen, mut passas tähän enemmän kuin hyvin. Hyvä siitä tulee, kun sen maalaa - eikös se sanonta näin mee. 

79
Mulla oli siis käytössä Vintage Paintin kalkkimaali ja halvin Tokmannista löytynyt suti ja ei muuta kuin hommiin! Tän maalin kanssa jakkaraa ei tarvinnut siis hioa tai esikäsitellä mitenkään vaan aloitin suoraa maalaamaan. Maalaamisessa ei kauaa nokka tuhissut ja se oli helppoa ja mukavaa hommaa - mitä nyt jotkut kohdat joutui maalaamaan useaan otteeseen kun aina onnistuin huitaisemaan jo maalattuja osia.

80 81 82
Empä oo juuri ennen maalaillu, mutta ihan hyvähän siitä tuli! Hiukan epätasasuutta värissä on havaittavissa jossain kohdin, mutta ei anneta sen häiritä. Ite oon tosi tyytyväinen ja nyt löytyy meidänkin kämpästä jakkara, jonka päälle uskaltaa nousta ilman että pelkää heti kaatuvansa. Kalkkimaalia voin kyllä suositella lämpimästi!

____________________________________________________
Vintage Paint -kalkkimaali
 Sopii erityisesti huonekalujen maalaamiseen.
 Jättää kauniin mattapinnan. 
 Mahdollista maalata sisätiloissa (näin mäkin tein) kunhan tuuletus on kunnossa. 
 Ympäristöystävällinen
 Ei tarvitse ohentaa.
 700 ml purkki maksoi 24,90e, mutta myydään myös pienemmissä 100 ml purkeissa.
♦ Tarjolla useita eri värejä.
_____________________________________________________

Helposti saa aika kivaa jälkeä! Onko muilla kokemuksia kalkkimaalin käytöstä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3