tiistai 15. marraskuuta 2016

Kalkkimaalilla kauniiksi

 photo DSC_1004_zpsohn5wuiz.jpg  photo DSC_0996_zpsdyxywvtl.jpg
Multa on koko ajan puuttunut se 'the chair'. Kaikki varmaan tietää mitä tarkotan? Se, mikä saa hautautua kaikkien puolikäytettyjen vaatteiden ja muun roinan alle, ettei ne kaikki ois lattialla tai sängyn jalkopäässä. Niin kuin kuvista näkyy, niin nyt mulla on sellainen! Eikä sitä muuten näiden kuvien ottamisen jälkeen oo paljon näkynytkään sen kaiken rojun alta... Mut anyway, ennen jakkaran käyttöönottoa päätin maalata sen ja siitä juttua alla!

 photo DSC_0877_zps6nr9tyvz.jpg 
Sain tän jakkaran kesällä opiskelukaverilta, joka oli muuttamassa pois Raumalta ja oli heittämässä tätä kaatikselle. Hyvännäkönen ja tukeva jakkara, niin tottakai otin sen itselleni. Tätä on kai joskus koitettu maalailla, mutta maalipinta oli vähän niin ja näin, epätasainen ja kulunutkin. Onneks mulla just sattui olemaan kotona maali, joka oli alunperin hommattu eri tarkoitukseen, mut passas tähän enemmän kuin hyvin. Hyvä siitä tulee, kun sen maalaa - eikös se sanonta näin mee. 

 photo DSC_0879_zpsgfcoxrkz.jpg
Mulla oli siis käytössä Vintage Paintin kalkkimaali ja halvin Tokmannista löytynyt suti ja ei muuta kuin hommiin! Tän maalin kanssa jakkaraa ei tarvinnut siis hioa tai esikäsitellä mitenkään vaan aloitin suoraa maalaamaan. Maalaamisessa ei kauaa nokka tuhissut ja se oli helppoa ja mukavaa hommaa - mitä nyt jotkut kohdat joutui maalaamaan useaan otteeseen kun aina onnistuin huitaisemaan jo maalattuja osia.

 photo DSC_1010_zps0xgyafgu.jpg  photo DSC_1002_zpsojkp01r2.jpg  photo DSC_1006_zpsgok7nogj.jpg
Empä oo juuri ennen maalaillu, mutta ihan hyvähän siitä tuli! Hiukan epätasasuutta värissä on havaittavissa jossain kohdin, mutta ei anneta sen häiritä. Ite oon tosi tyytyväinen ja nyt löytyy meidänkin kämpästä jakkara, jonka päälle uskaltaa nousta ilman että pelkää heti kaatuvansa. Kalkkimaalia voin kyllä suositella lämpimästi!

____________________________________________________
Vintage Paint -kalkkimaali
 Sopii erityisesti huonekalujen maalaamiseen.
 Jättää kauniin mattapinnan. 
 Mahdollista maalata sisätiloissa (näin mäkin tein) kunhan tuuletus on kunnossa. 
 Ympäristöystävällinen
 Ei tarvitse ohentaa.
 700 ml purkki maksoi 24,90e, mutta myydään myös pienemmissä 100 ml purkeissa.
♦ Tarjolla useita eri värejä.
_____________________________________________________


Helposti saa aika kivaa jälkeä! Onko muilla kokemuksia kalkkimaalin käytöstä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kaikista kommenteista ! (-: