torstai 3. marraskuuta 2016

Pikapäivitys

q
Viime perjantaina lähdin bussilla kohti Turkua viettämään iltaa opiskelijakaverin Taijan kanssa. Käytiin Kakola goes Halloween -tapahtumassa ja sen jälkeen pelailtiin lautapelejä ja vaihdettiin kuulumisia Edisonissa. Seuraavana aamuna nautittiin aamupalaa croisanteineen ja Halloween-munkkeineen sekä lähdettiin vielä hetkeksi pyörimään Skanssiin ennen kuin mun juna lähti kohti Tamperetta. Taija muutti siis kesän lopulla Raumalta Turkuun sivuaineen perässä, joten oli kiva pitkästä aikaa nähdä oikein kunnolla!

Lauantai-ilta tuli vietettyä lähinnä sohvan pohjalla katsoen Vain elämää ja Erilaisia perheitä Jannan ja Äitin kanssa. Sunnuntaina lähdettiinkin Jannan kanssa Tallinnan reissulle, josta sitten enemmän omassa postauksessaan!

Tää oli nyt tällanen pikapäivitys tähän väliin, mutta tosiaan postauksia tulossa lähiaikoina ainakin Tallinnaan, opeopiskelijan näkökulmaan sekä kotiinkin liittyen. Viikonloppua vietetään taas kotiseuduilla, joten saa nähdä kuinka sieltä kerkiän päivitellä, mutta viimeistään sitten ensi viikolla! Pysykää siis kuulolla :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3