tiistai 22. marraskuuta 2016

Suomen kädentaidot 2016

67 68 69 70 71 72 73 74 75
Siis miten ihania noi pullakorut!! 

Sunnuntai tuli vietettyä Tampereen käsityömessuilla koulukaverin Emman kanssa. Messualue aukes jo kympiltä, mut me oltiin vasta puolen päivän aikaan mestoilla. Virhe! Viis tuntia meni ihan hujauksessa eikä keretty edes kiertää kaikkia halleja läpi. Ens vuonna siis vähintään yks kokonainen päivä tai jopa useemman päivän visiitti! 

Siis aivan ihanat messut. Ite olin suurimmaks osaks hakemassa inspiraatiota omiin käsitöihin, mut sopii myös täysin käsitöitä osaamattomallekin, sillä myynnissä ja esillä on vaikka mitä ihanaa. Ite oon tosi vaikuttunut kaikista pienistä kotimaisista yrittäjistä, miten kauniita tuotteita! Todellakin suosittelen näitä messuja jokaiselle, joka arvostaa visuaalisuutta ja kauniita asioita. 

Itelle lähti mukaan pari postikorttia, joista löytyy kuvat mun instasta. Novitan pisteelle tehtiin täydellinen ajotus siinä reilu puoli tuntia ennen messujen sulkeutumista, sillä myyjät just silloin ilmotti, että kaikki loput lankakerät lähtee yhden euron kappalehintaan. Ei montaa minuuttia mennyt kun suurin osa koreista oli tyhjinä! Emma onnistu kahmimaan itelleen kymmenen kerää ja mä seitsemän, nyt vaan pitäs keksiä mitä niistä tekis! :-D Näiden lisäks kävin myös ostamassa Teippitarhalta yhden teippirullan ja sain jopa "urani" ensimmäisen bloggaajaetuuden yhden ilmaisen teippirullan muodossa. Myyjä huomasi kameran mun kädessä ja kertoi, että he tarjoavat kaikille bloggaajille yhden ilmaisen teipin. Olipa jotenkin tosi outoa, mutta hauskaa, että nyt oon mäkin kuuden vuoden bloggaamisen jälkeen saanut tämän kautta itselleni jotain! :-D 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3