sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Tallinna osa 1

 photo DSC_1037_zpspiccn3jp.jpg  photo DSC_1014_zpsvkc4jpvj.jpg  photo DSC_1013_zpsp9jpvsk8.jpg  photo DSC_1015_zpsfjcsvcs7.jpg  photo DSC_1044_zpsysg4fmjw.jpg  photo DSC_1050_zpszxe0lc95.jpg  photo DSC_1058_zpsohtfih4r.jpg  photo DSC_1030_zpsx4dgzh63.jpg  photo DSC_1057_zpsrswov3bp.jpg
Tallinnan reissuun lähdettiin mun pikkusiskon kanssa viikko sitten sunnuntaina. Onnibussilla kuljettiin Tampereelta Helsinkiin ja Kampista sit köpöteltiin reippaina jalan satamaan. Terminaali oli ihan autio noin sunnuntai-iltana, joten päästiin jonottelematta hakemaan meidän hyttikortit ja siitä suoraa laivaan. Laivalla pyörittiin tax freessa, hengailtiin välillä hytissä ja käytiin kuuntelemassa karaokea iskelmäbaarissa. Laivalla sattui musisoimaan Henkka & Kulkurit, jotka on meille tuttuja lavatansseista, joten pyörähdettiin muutamaan otteeseen myös tanssilattialla. 

Aamulla herätys soitti ja oli aika nousta laivasta maihin. Maissa yövyttiin Tallinn Seaport Hotellissa, joka on D-terminaalin ihan vieressä, tien toisella puolen. Käytiin siis tiputtamassa matkalaukut ensin hotellille ja pienen sateen sattuessa päätettiin ottaa taksi keskustaan. Aamupalalle päädyttiin netissä paljon kehuja saaneeseen Peppersackiin, mutta meille tää oli ehkä reissun ainoo pettymys. Ruoka ei ihan ollut meidän makuun, mutta mahat tuli kuitenkin täyteen. 

Koska ilma oli tosiaan aika huono, niin ei sen paremmin jaksettu kierrellä kaupunkia ja nähtävyyksiä. Onneksi Tallinna on niin lähellä, että eiköhän kiertelylle siunaannu uusi tilaisuus vielä jollain toisella kertaa! Ensi kerralla voisi mennä sitten esimerkiksi kesäaikaan. Mutta pidemmittä puheitta, voisin jatkaa tätä Tallinna-sepustusta sitten seuraavassa postauksessa ja nyt taidan siunata loput sunnuntai-illastani glögille ja piparille, neulomiselle ja tv-sarjoille. Ja mikä parasta, huomenna vapaa päivä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kaikista kommenteista ! (-: