keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Joululahjoja ja alennusmyyntejä

Joulu tuli ja meni. Ja tosi nopeaan taas menikin! Kolme päivää hujahti ihan hetkessä. Kameraa ei ollut edes mukana ja kännykälläkin tuli napsittua vain pari otosta snappiin, joita en niitäkään muistanut edes tallentaa. Joulusta en siis lähde kertoilemaan sen enempää, mutta aivan ihana joulu oli! En oikeen haluis ees päästää irti vielä joulusta, mutta kai se on pakko nostaa katse kohti muita juttuja. Alla pientä esittelyä saamistani joululahjoista sekä mitä eilisen alennusmyynneiltä tarttui mukaan.

Joululahjoja:
DSC_0017 DSC_0020 DSC_0022 Tein joulukuun alussa toivelistan tänne blogiin joululahjoista ja listalla oli silloin Kastehelmi-kulhoja, aamutakki, kalenteri, tarjotin, käsityökirjoja, lautapeli sekä lahjakortteja. Tarjotinta lukuunottamatta kaikki toiveet toteutuivat! Tarjotintakin olivat tontut kuulemma yrittäneet etsiä, mutta sopivaa ei löytynyt. Kastehelmeä tuli kaiken kaikkiaan kuusi kulhoa ja lahjakortteja tällä kertaa yksi ainokainen. Suklaatakin toki tuli ja tietysti yksi paketti niistä simpukkasuklaata. Tulihan sieltä myös pyjama, servettejä, piparimuotteja ja muuta pikkukivaa. Kaikkia lahjoja ei siis kuvissa näy - esimerkiksi se mun ihanan pehmoinen aamutakki oli jo pakattuna niin etten jaksanut kaivaa sitä esille. Mutta aivan ihania lahjoja tuli, kiitos niistä jokaiselle mua muistaneelle!

Alennusmyyntien saalis:
DSC_0004 DSC_0006
Pitihän sitä lähteä heti Tapania seuraavana päivänä aleostoksille. Itselle sieltä tarttui mukaan jos jonkin näköistä. Yksi treenipaita, vaaleanpunainen käsipyyhe, koristetyynynpäällinen, hieman juhlavampi musta toppi sekä hapsukorvikset. Aika kivoja juttuja ja ainakin tällä hetkellä en usko, että yksikään olisi hutiostos, vaan tulevat varmasti käyttöön! Eniten epäröin korvisten kohdalla, mutta eiköhän niillekin käyttöä tule - on meinaan niin söpöt!

DSC_0027 DSC_0034
Alennusmyynneiltä lähti mukaan myös uusi kännykkä! Oon jo hetken aikaa pyöritellyt mielessä uuden puhelimen hankkimista ja viime aikoina enemmän selaillut ja vertaillut eri malleja. Itsellä on älykännyköiden aikana ollut käytössä Sony Xperia, Iphone (pikkusiskolta hetken aikaa lainassa) ja nyt viimeisimpänä LG eli mikään merkkiuskollinen en ole. Tällä kertaa päädyin Honor 7 -kapulaan, joka ainakin toistaiseksi vaikuttaa kelpo valinnalta. Tällä kertaa en halunnut mitään halpamallia, mutta hinnan piti pysyä kohtuullisena, joten tähän päädyttiin! Saa kertoa kokemuksia Honorista ja itsekin niitä ehkä jaan pienen testailuajan jälkeen. 

Nyt on materiaa sen verran, että jossei tarvitsisi hetkeen ostella mitään! Tai no, huomenna ollaan kyllä menossa Ikeassa käymään, joten saa nähdä kuinka sieltä pääsee tyhjin käsin ulos... 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3